Seuraa meitä somessa:

Timo Tolvanen Sampo Volleyn päävalmentajaksi

02.05.2017

Miesten Mestaruusliigassa pronssia päättyneellä kaudella saavuttanut Sampo Volley on nimittänyt valmennuskaksikokseen Timo Tolvasen ja Pekka Seppäsen.

Kaksikko valmensi päättyneellä kaudella Puijo Volleyn naisten 1-sarjajoukkuetta. Tolvasen sopimus on mallia 2+1 ja Seppäsen 1+1 vuotinen.

70 maaottelua pelannut 39-vuotias Tolvanen on kaikkien aikojen eniten liigapelejä (706) pelannut ex-libero, joka saavutti urallaan mm. viisi Suomen mestaruutta. Sampossa Tolvanen pelasi 12 kautta ja saavutti seitsemän SM-mitalia.

Apuvalmentajana toimiva 34-vuotias Pekka Seppänen pelasi urallaan hänkin lähes 400 liigapeli. Seppänen voitti kaksi SM-kultaa.

Sergei Ivanov jatkaa valmennusryhmässä päävastuualuenaan tilastointi.

Timo Tolvanen:

- Ehkä vähän yllättävä juttu itsellekin, että tällainen paikka aukesi.
Viime vuosi oli ensimmäinen valmentajana ja kovasti opettavainen sellainen. Tätä piti miettiä, onko liian iso hyppy, ei ollut ihan suunniteltua näin nopeasti siirtyä liigatasolle. Hölmöhän olen, joten suostuin. Pääsen rakkaan seuran väreissä täyttämään Keisari-Tuovisen isoja saappaita. Piti ottaa Seppänen mukaan, että saadaan ne saappaat täytettyä. Paljon opeistani tulee juurikin Jukalta.

- Tuon oman persoonani mukaan ja tuon sitä kautta omia ajatuksiani joukkueeseen. Yhteistä hyvää tekemistä haetaan treeneihin. Mielenkiinnon säilyminen treeneissä näkyy sitten peleissä.

Timo Perälä:

- Aikalailla ensimmäisenä kävi minulla ja Antilla (Siltala) ”Dole” mielessä, kun Jukka Tuovisen seuraajaa alettiin miettimään. Halusimme sampolaisen näköisen kaverin, joka tekee sydämellä asioita. Loistavaa, että Tolvanen otti haasteen vastaan. Sampo-perhe tuntee Timon ja Pekan tarkkaan, on hieno kertoa heille meidän saaneen sampolaisen valmentajan.

  Takaisin