Seuraa meitä somessa:

Vera Klimovich keskitorjujan paikalle LP Viestiin

21.10.2016

Lentopallon suomenmestaruutta tavoitteleva LP Viesti vahvistuu, kun Valko-Venäjältä kotoisin oleva maajoukkuepelaaja Vera Klimovich liittyy joukkueeseen.

Keskitorjujan tontilla operoiva 185-senttinen Klimovich, 28, on pelannut urallaan aiemmin mm. Valko-Venäjälle, Azerbaidzanissa ja Italiassa. Italiassa hän saavutti maan mestaruuden 2015 VB Casalmaggioren joukkueessa.

- Hän on erittäin urheilullinen, ja hänellä on halu voittaa. Lisäksi hän on todella sosiaalinen, mikä on tärkeä ominaisuus sekin, sanoo LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Klimovich on jo harjoitellut viikon ajan salolaisjoukkueen kanssa.

- Fiilis on hyvä. Olen päässyt hyvin joukkueeseen mukaan jo muutaman harjoituskerran jälkeen. Tuon joukkueeseen etenkin kokemusta. Minulle tämä on uusi mielenkiintoinen mahdollisuus. Salossa on aiemmin pelannut minulle tuttuja pelaajia, ja heiltä olen kuullut vain hyviä asioita joukkueesta ja organisaatiosta, Klimovich sanoo.

LP Viesti purkaa samalla joukkueen vahvuudessa olleen Mira Hämäläisen sopimuksen. Hämäläinen jatkaa työharjoitteluaan Kanadan Torontossa, eikä ehdi palaamaan Saloon ainakaan ennen vuodenvaihdetta.

LP Viestin pelaajarinki on nyt valmis. Joukkueessa on 14 urheilijaa.

LP Viesti aloittaa Mestaruusliigakautensa lauantaina kotiottelulla Pieksamäkeä vastaan. Jos pelilupa Valko-Venäjältä ehtii ajoissa Saloon, on Klimovich luonnollisesti joukkueen kokoonpanossa heti avausottelussa. Sunnuntaina LP Viesti johtaa vierasottelussa viime kauden mestari HPK:n.

  Takaisin