Seuraa meitä somessa:

VfB Friedrichshafen armottoman kova kotonaan

15.02.2018

Ford Store Levoranta (VaLePa) ei saanut tuliaisiksi Mestarien liigan keskiviikon kamppailusta kotimaahan kuin reippaasti kokemusta. Kortijoukkue Vfb Friedrichshafen varmisti lohkovoiton pelaamalla ihailtavan varmaa peliä lyöden suomalaisjoukkueen 3-0 (25-15, 25-13, 25-12).

Samalla Ford Store Levorannan oljenkorsi pudotuspeleihin katkesi. Jäljellä sastamalaisjoukkueella on vielä yksi lohkovaiheen ottelu, kun se kohtaa kahden viikon kuluttua Kreikassa PAOK Thessalonikin. Ottelun panoksena on lohkon kolmospaikka. Kreikkalaisilla on vielä voitolla mahdollisuus edetä yhtenä kolmesta parhaasta lohkokolmosesta pudotuspeleihin. Ford Store Levorannalle ei kolme sarjapistettäkään enää toisi pudotuspelipaikkaa.

Keskiviikon ottelussa kotijoukkue oli koko ajan ohjaksissa. Se puolusti jälleen erinomaisesti, hyökkäsi varmasti ja oli kaikilla osa-alueilla vieraitaan parempi.

Ford Store Levoranta ei saanut peliään käyntiin missään vaiheessa kotijoukkueen pihdeissä. Passarina pelannut Tomas Kocian sai nauttia hienosta vastaanottopelaamisesta ja varmoista hyökkääjistä läpi illan.

Vital Heynenin valmentaman kotijoukkueen vahvasta pelaamisesta antaa hyvän kuvan sen puolustuksen jälkeisten hyökkäysten onnistuminen. Se sai pelissä 38 puolustuksen jälkeistä hyökkäystä ja teki niistä puolista pisteen. Ford Store Levorannan vastaavat luvut olivat 30 ja 10%.

Ford Store Levorannan paras pistemies oli Urpo Sivula (8/+1) ja kotijoukkueen Bartlomiej Boladz (13/+12). Kotijoukkueen hyökkäysprosentti oli peräti 61, Ford Store Levorannan 28.

Lohkon tilanne ennen päätösotteluita (PAOK - Ford Store Levoranta, Halkbank - VfB Friedrichshafen) kahden viikon kuluttua:
1) VfB Friedrichshafen 5-0 14
2) Halkbank Ankara 3-2 9
3) PAOK Thessaloniki 1-4 5
4) PAOK - Ford Store Levoranta 1-4 2

Ottelutilasto

Ottelukuvat

  Takaisin