Seuraa meitä somessa:

Viisieräinen trilleri lopulta LP Viestille Huittisissa

15.02.2017

LP-Vampula joutui jälleen tyytymään yhteen pisteeseen, vaikka taistelikin hienosti loppuun asti. Keskiviikkoillan trilleri päättyi lopulta Viestin voittoon erin 2-3 (20-25, 25-17, 15-25, 28-26, 12-15).

Ottelu oli varsin viihdyttävää seurattavaa ja kovia hyökkäyksiä ja puolustuksia nähtiin molemmilta puolilta verkkoa. LP-Vampulan puolelta hienoin hetki osui neljänteen erään, missä kotijoukkue sai Viestin ottelupallon loppujen lopuksi kammettua erävoitoksi. Viidennessä erässä Viesti pystyi paremmin hallitsemaan kokonaisuuden, kun taas kotijoukkue alkoi hieman hermoilemaan. Se pieni ero lisättynä Pauliina Vilposen hienolla pelillä ratkaisi lopulta voittajan. Vampulan täpötäysi katsomo sai kuitenkin seurata huikeaa taistelua ja tappion korvikkeeksi sai kuitenkin nauttia yhdestä sarjapisteestä, joita ei yleensä Viestiltä liiemmin heltiä.

Pauliina Vilponen, LP Viesti

- Erittäin hyvätasoinen peli, jossa LP-Vampula antoi todella kovan vastuksen. Kaikki kunnia hienosti taistelleelle kotijoukkueelle. Ihan kaikessa emme myöskään onnistuneet, joka omalta osaltaan auttoi kotijoukkuetta

Taylor Bruns, LP-Vampula

- Kova taistelumme ei ihan riittänyt. Pelasimme kaksi erää oikein hyvin, mutta viides jäi hieman kaivertamaan.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti

- Oli kova lentopallo-ottelu. Vampula pelasi todella hyvin tänään ja kumpi tahansa joukkue olisi ansainnut voiton. Hieno tapahtuma ja hyvin kannustava yleisö. Vampulan hyvyys ei ollut meille mitenkään yllätys ja joukkue pystyykin parhaimmillaan voittamaan kenet tahansa. Gokhsteinia piti lepuuttaa tänään, mutta pakko oli hänetkin kentälle laittaa, että saimme pisteet tänään kotiin.

Arttu Keränen, LP-Vampula

- En enää muista kuinka mones viisieräisen tappiollinen ottelu oli (viides). Hieman sählättiin viidennen lopussa, mutta hienoa oli etenkin se, että saimme ottelun kammettua viiteen erään. Tänään pelaajat osoittivat, että olemme parempia, kuin viime viikonlopun ottelut osoittivat.

Parhaat pelaajat:
LP-Vampula, Taylor Bruns
LP Viesti, Pauliina Vilponen

LP-Vampula - LP Viesti 2-3
20-25, 25-17, 15-25, 28-26, 12-15
LP-Vampula: Hiltunen 23/+14,Sow 21/+9, Paloniemi 10/+5
LP Viesti: Vilponen 24/+18,Klimovich 17/+15
Katsojia: 318

LähiTapiolan pisteet
3 Vilponen LP Viesti
2 Mäntylä LP Viesti
1 Bruns LP-Vampula

Ottelutilasto

  Takaisin