Seuraa meitä somessa:

Voittofiiliksinen WoVo OrPon vieraaksi TV-maanantaissa

21.12.2014

MTV Total tarjoaa vielä viime hetkellä ennen joulua naisten lentopallon Mestaruusliigaa, kun Oriveden Ponnistus ja Woman Volley kohtaavat maanantaina TV-kameroiden edessä.

Ottelun lähtäasetelmat ovat todella herkulliset, kun liigassa kolmantena oleva OrPo (8-3) hakee voitolla nousemista sarjataulukossa HPK:n ohi kakkoseksi ja neljäntenä oleva WoVo (6-6) puolestaan haluaa imaista neljän pisteen takaa-ajomatkan OrPoon pienemmäksi ja säilyä koti- sekä valintaedussa kiinni puolivälierä ajatellen.

OrPo on pelannut joulukuussa vain kaksi liigapeliä voittaen Kuortaneen kotonaan 3-0 ja LiigaPlokin sitä ennen vieraissa 3-2. Kaikkiaan OrPon saldo kotona on 4-2 tappioiden tultua LP Viestille (0-3) ja HPK:lle (2-3).

WoVo puolestaan otti makean voiton sunnuntaina Hämeenlinnassa HPK:sta erin 1-3. Sen joulukuuhun on kuuluneet myös kotivoitto Pieksämäestä 3-1 ja kotitappion LP Kangasalle 0-3.

Maanantainen kohtaaminen on joukkueiden ensimmäinen tällä kaudella.

Toista kautta OrPoa valmentaman unkarilaisen Laszlo Hollosyn avaisnpelaajat ovat mainio passari Annina Antikainen ja nuori unkarilainen yleispelaaja Agnes Pallag (18,2 pist/ott).

Pallagin lisäksi muutkin laitapelaajat ovat parhaassa seitsikossa ulkolaisia: Julia Tokarenko ja Bojana Martinovic. Keskiosasto on sen sijaan erinomaisen suomalainen: Eeva Puukka ja Reetta Väisänen, Eveliina Smolanderin olllessa erinomainen tuuraaja. Outi Immonen ja Heidi Hietala muodostavat liberokaksikon.

Teemu Mäkikyrön johtaman WoVon ytimen muodostavat välivuoden jälkeen erittäin terävästi liigaan ja kotikulmille palannut passari Heidi Rovanperä ja yhdysvaltalaiset yli 10 pisteen keskiarvolla pelaavat keskitorjujat Jennifer Keddy-Amber Kaufman. Hihahommat hoituvat 22-vuotiaaksi todella kokeneelta Karoliina Kyllöseltä, Johanna Pekkariselta sekä libero Tanja Körköltä. Hakkurivastuuta on kantanut nuoren suurlupauksen Jenna Keskimäen loukkattua polvensa tuttu latvialainen Jana Jaudzema 10 pinnan keskiarvolla.

Oriveden Ponnistus - Woman Volley
Naisten Mestaruusliigaa
MTV Total 1
Maanantaina 22.12. klo 18.15 alkaen
Toni Flink selostaa, Riikka Lehtonen asiantuntijana ja Inka Korhonen studiossa

  Takaisin