Seuraa meitä somessa:

Woman Volley on nyt Wovo Rovaniemi

29.06.2015

Naisten Mestaruusliigassa pelaava Woman volley ja Rovaniemen kaupunki ovat solmineet yhteistyö sopimuksen jonka johdosta Woman Volley tunnetaan jatkossa Wovo Rovaniemi -nimellä.

Woman Volleyn kausi päättyi kesäkuun alussa. Kausi on ollut monin tavoin menestyksekäs. Edustusjoukkue sijoittui lentopallon mestaruusliigassa historiansa parhaalle sijalle, neljänneksi. Myös muilla joukkueilla aikuisista nuorimpiin junioreihin oli menestyksekäs kausi, viimeisimpänä esimerkkinä Power Cupissa saavutetut voitto E-tytöissä ja kolmas sija F-tytöissä. Seuran junioreiden määrä jatkaa edelleen kasvuaan. Seurassa on kuitenkin tiedostettu toimintojen tehostamisen tarve. Perustana tälle työlle seuralle laadittiin uusi strategia, jonka aikajänne ulottuu vuoteen 2020. Samoin seuralle määritettiin arvot.

Uusi strategia tähtää toiminnan monipuoliseen kehittämiseen ja yleiseen toiminnan tason nostamiseen. Strategia sisältää seuran vision vuodelle 2020. Sen mukaan ”Woman Volley on Suomen johtava naislentopalloseura. Seuran tavoitteena on kasvattaa urheilijoita, joille terveelliset elämäntavat, monipuolinen harjoittelu ja liikunnan ilo on elämäntapa. Seura tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden kehittyä huippu-urheilijaksi, harrastepelaajaksi, valmentajaksi, seuratoimijaksi tai tuomariksi omassa seurassaan. Woman Volley on luotettava kumppani. Wovolainen on ylpeä seurastaan, oli hän urheilija, valmentaja, talkoolainen tai yhteistyökumppani.”

Strategian toteuttamiseksi seuran kaikkea toimintaa ohjaavat sen arvot, yhteisöllisyys, urheilullisuus ja vaikuttavuus. Seuraväki on tiedostanut, että strategian toteutus edellyttää suurempia resursseja, niin taloudellisia kuin henkisiäkin. Seuran johtokunta päättikin kokouksessaan 10.6. ottaa uuden merkittävän harppauksen resurssiasiassa. Seuralle päätettiin palkata päätoimiseksi seurakoordinaattoriksi Asko Leskinen (kuva ohessa), joka aloittaa työnsä 1.8.2015. Seurakoordinaattorin työlle on jo etukäteen asetettu suuria toiveita ja tavoitteita. Tehtävä tulee painottumaan seuran toiminnan monipuoliseen kehittämiseen ja varainhankintaan. Tässä tehtävässä onnistumista tulee helpottamaan uusi organisaatio, jossa ydinalueille perustettiin ns. tukiryhmät, joihin saatiin uusia toimijoita. Palkkaamalla päätoiminen työntekijä saadaan myös oman toimensa ohella vapaaehtoistyötä tekevien resursseja suunnattua toiminnan tärkeille alueille.

Keväällä seura julisti avoimen kilpailun seuralogon uudistamiseksi. Kilpailun voitti ehdotuksellaan iisalmelainen Aku Tuovinen, joka on menestynyt muissakin vastaavissa suunnittelukilpailuissa. Uusi logo (kuva) kuvastaa erinomaisesti Woman Volleyn visiota, strategiaa ja arvoja. Se toteuttaa myös erinomaisella tavalla kilpailussa logolle asetettuja tavoitteita. Logosta kuvastuu dynaamisuus, urheilullisuus, pyrkimys kaiken tekemisen kehittämiseen ja lappilaisuus. Vaikka seuran kotipaikka on Rovaniemi, pyrkii seura olemaan toiminta-alueellaan koko maakunnan edustaja ja lappilaisen elämänmenon edistäjä. Tätä symboloi logon kuvitteellinen kesäyön aurinko. Ja jos mihin, niin tähän logoon voidaan liittää slogan ”Lapin likat” eri muodoissaan. Ponnistetaan yhdessä uuteen lentopallokauteen!

  Takaisin