Seuraa meitä somessa:

WoVo vahvistaa passariosastoaan Eevi Häyrysellä

15.06.2018

Lentopallon naisten mestaruusliigajoukkue WoVo Rovaniemen uusin pelaajahankinta kohdistuu passariosastolle, kun seura on tehnyt pelaajasopimuksen 25-vuotiaan Eevi Häy-rysen kanssa. Liminkalaislähtöinen passari on tekemässä paluuta liigakentille muutaman vuoden tauon jälkeen.

Häyrynen muutti täysi-ikäisyyden kynnyksellä kotipaikkakunnaltaan Kuusamoon, jossa hän pelasi liigaa kaikkiaan kolmen kauden ajan. WoVon pudotettua Kuusamon Pallo-Karhut pääsarjasta, siirtyi Häyrynen Oulun Ettan kautta Saksan 2. Bundesliigaan CPSV Volleys Chemnitzin riveihin. Saksassa vietetyn vuoden jälkeen hän muutti opiskelujen perässä Rovaniemelle.

Luokanopettajaopintojen aikana Häyrynen kävi vielä mutkan Saksassa samaisessa joukkueessa, mutta tuolloin opinnot veivät voiton. Nyt opiskelut ovat kuitenkin loppusuoralla ja mahdollisuus liigakentille paluusta herättivät Häyrysen kiinnostuksen uuteen loistoon.

–Teemun (Mäkikyrö) puhelu tuli pienenä yllätyksenä. Hän antoi minulle viikon miettimisaikaa, mutta soitin hänelle takaisin heti seuraavana päivänä, Häyrynen kertaa tilaisuuden aukenemista.

Kovan kilpailuvietin omaava passari halusi tarttua tilaisuuteen ja haastaa itseään vielä lentopalloilijana. Odotuksetkin tulevan kauden suhteen tuntuvat olevan korkealla.

–Odotan innolla pelaajien tapaamista sekä uuden valmentajan pelityyliä ja harjoituksia. Meillä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta, joten eiköhän me hyvä kausi saada aikaiseksi. Mielenkiintoista on nähdä myös oma tämänhetkinen taso nykypäivän liigaan nähden, Häyrynen päättää.

WoVolla on tällä hetkellä kasassa kymmenen sopimuspelaajaa. Naisten Mestaruusliiga käynnistyy syyskuussa.

  Takaisin