WoVolla täysien pisteiden retki etelään

22.12.2014

Woman Volleyn kahden pelin retki etelään toi täydet kuusi pistettä, kun sunnuntain HPK-voittoa seurasi maanantain MTV Totalin TV-ottelusta voitto Oriveden Ponnistuksesta.

WoVon voittonumerot olivat 1-3 (25-18, 22-25, 20-25, 17-25).

Erittäin virherikkaan avauserän vei nimiinsä hyvän syöttönsä johdolla kotijoukkue, mutta toisen erän alku käänsi pelin vieraille. Vahva keskipelaajakaksikko Amber Kaufman (17/+14)-Jen Keddy (11/+8) passari Heidi Rovanperän johtamana oli kova läpi loppuillan varmistaen pisteet mukaan pitkälle kotimatkalle.

Vieraat nappasivat ottelussa komeat 16 torjuntaa OrPon kahdeksaa vastaan ja hyökkäysvirheitäkin Teemu Mäkikyrön suojatit tekivät heikon alun jälkeen vain kahdeksan koko peliin.

Julia Tokarenko 25/+15 ja libero Outi Immonen olivat hieman hengettömän oloisen kotijoukkueen parhaat.

Voitolla WoVo nousi jo pisteen päähän kolmantena jatkavasta OrPosta.

Heidi Rovanperä, WoVo:

- Alussa hermoiltiin ekaa TV-peliä, mutta kun peli lähti aukeamaan, se jatkui siitä, mihin se eilen jäi.

Julia Tokarenko, OrPo:

- Eka erä alkoi suhteellisen hyvin, mutta sitten alkoi tulla virheitä. Peli-ilo karkasi naapuriin.

Teemu Mäkikyrö, WoVon päävalmentaja:

- Ny on harjoiteltu 3-4 viikkoa todella hyvin ja se on siirtynyt kentälle. Kahdeksasta hyökkäysvirheestä viisi ensimmäiseen erään. Toinen erä vei OrPon itseluottamuksen.