Seuraa meitä somessa:

Yle Areenassa suomalaisten europelejä

16.11.2017

Suomalaisjoukkueiden etenemistä lentopallon eurosarjoissa voi seurata Yle Areenan suorissa lähetyksissä. Ohjelmassa on miesten ja naisten CEV-cupin ja naisten Challenge Cupin otteluita.

Euroopan toiseksi korkeimmalla tasolla CEV-cupissa pelaavat miehissä Hurrikaani Loimaa ja rovaniemeläinen Team Lakkapää sekä naisissa HPK ja LP Salo. Oriveden Ponnistus ja Pölkky Kuusamo (naiset) puolestaan pelaavat kolmanneksi korkeimmalla tasolla naisten Challenge Cupissa. OrPo aloittaa pelinsä suoraan toiselta kierrokselta.

Ottelut alkavat 22.11., jolloin Pölkky Kuusamo kohtaa kotonaan belgialaisen Charleroin.

CEV-cupissa Team Lakkapää ja Hurrikaani aloittavat kotiotteluilla 7.12. Team Lakkapää kohtaa puolalaisen Rzeszowin ja Hurrikaani valkovenäläisen Soligorskin.

Naisten CEV-cupissa HPK:n avausvastustaja on venäläinen Yenisei Krasnoyarsk. Ottelu pelataan Hämeenlinnassa 12.12. LP Salo puolestaan pelaa samana päivänä Tshekissä Brnoa vastaan. Kotiottelu pelataan tammikuussa Salossa.

Yle näyttää suomalaisjoukkueiden kotiottelut cupin loppuun saakka. Vierasotteluita näytetään mahdollisuuksien mukaan, jos niistä tuotetaan signaali.

- On todella hienoa, että Mestarien liigan lohkovaiheen lisäksi myös muut kotimaiset Euroopan Cup-joukkueet pääsevät näkyviin, ovathan kansainväliset ottelut yleisöä kiinnostavia ja lisäksi seuraorganisaatioiden ja pelaajien motivaation ja kehityksen kannalta ykkösjuttuja. Hienoa, että saimme Ylen ja tv-oikeudet omistavan Sportsmanin näkemykset kohtaamaan ja mahtavan lisän jo ennestään ennätykselliseen lentopallon tv-tarjontaan, toteaa Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen.

Jo aikataulutetut näytettävät ottelut:

Naisten Challenge Cup, 2. kierros, 1. osaottelu (2. osa 30.11.)
22.11. Pölkky Kuusamo - Charleroi (BEL) klo 18.30

2. kierros
9-11.1. OrPo - Ferizaj (KOS)

Miehet CEV-cup, 2. kierros, 1. osaottelut (2. osat 19.-21.12.)
7.12. Team Lakkapää - Rzeszow (POL) klo 18.00
7.12. Hurrikaani Loimaa - Soligorsk (BLR) klo 18.30

Naiset CEV-cup 1. kierros, 1. ottelut (2. osat 7.-11.1.)
12.12. HPK - Krasnoyarsk (RUS) klo 18.30
7.-11.1. LP Salo – Brno (CZE)

  Takaisin