Seuraa meitä somessa:

Kokkolan Tiikerit - Akaa-Volley

19.11.2017

Tiikerit vie Akaa-Volleyn Kampushalliin - Gustavsson mukana

Sunnuntaina 19 marraskuuta pelattava Mestaruusliigan ottelu Tiikerit-Akaa-Volley on sikäli historiallinen, että se on ensimmäinen liigatason ottelu joka pelataan Kokkolan Kampushallissa. Tiikerit siis poikkeuksellisesti eri kotiluolaan. Joukkue ehtii hallissa kolmesti harjoitella ennen sunnuntain ottelua.

Onko kotietu fifty-fifty?

-Ei, kyllä tämä on meidän kotipeli. Meillä on oma yleisö, joka varmasti kannustaa meitä, Tiikereiden valmentaja Tapio Nissi toteaa.

Tiikerit esiintyi Leka-Volleyta vastaan erittäin pirteästi.

-Se oli meiltä rento ja hyvä esitys. Sama rentous pitäisi löytää myös sunnuntaina.

Nissi ei koe ottelua ns pakkovoittona.

-Jokainen peli on tärkeä. Vantaalla tuijotettiin liikaa taulukkoa. Lekaa vastaan mentiin pallo kerrallaan ja niin tehdään myös sunnuntaina, Nissi lupaa.

Borichev, Mikkonen ja Poikela ovat Akaa-Volleyn vahvoja lenkkejä.

-Akaan yleispelaajat ovat kokeneita ja taitavia. Meidän pitää löytää vastustajan heikkoudet sekä hyödyntää omat vahvuutemme.

Tiikereillä on kotona ollut hyvä taisteluilme.

-Se pelkkä hyvä ei enää riitä. Voittojakin pitäisi saada.

Lisäksi joukkue saa hakkurikseen Team Lakkapäässä kovaa jälkeä edellisten 1,5 kauden aikana tehneet Fredrik Gustavssonin loukkaantuneen Jaco Wilsonin tilalle.

Tiikereiden nuori keskitorjuja Simon Hone (Australia) on nyt toista kautta poissa kotimaastaan. Hone pelasi viime kauden Ruotsin pääsarjaa.

-Suomi ja Ruotsi ovat aika samanlaisia. Yöt ovat pimeitä ja kylmää on, Hone naurahtaa.

Entäs lentopallon taso?

-Suomen liigataso on kovempi.

Simon Hone odottaa sunnuntaina hyvää ottelua.

-Leka-ottelu oli meiltä hyvä ja homma oli pienestä kiinni. Toivottavasti löydetään sama taistelumieli myös Akaa-Volleyta vastaan.
Koska ottelu pelataan Kampushallissa, se vaatii myös hieman erikoisjärjestelyjä, lähinnä yleisön suhteen. Paikat eivät ole numeroituja, kuten ovat Hollihaassa, mutta Tiikerit varaa VIP- ja kausikorttilaisille paikat katsomon keskiosasta.

Sunnuntain ottelu alkaa kello 17.00. Tervetuloa!