Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - Hämeenlinna

28.09.2018
LiigaPloki – Hämeenlinnan Lentopallokerho
Pihtipudas-Sali
perjantaina 28.9. klo 18.30

Lentopallon naisten Mestaruusliiga pyörähtää käyntiin Pihtiputaalla, kun viime kauden tuplamestari Hämeenlinnan Lentopallokerho saapuu LiigaPlokin vieraaksi. Lentiskerho pelaa tällä kaudella myös Mestarien liigassa, jossa se pääsi suoraan lohkovaiheeseen.

Hämeenlinna on uudistunut pelaajamateriaaliltaan ja valmennukseltaan. Edellisestä keväästä ovat mukana yleispelaaja Suvi Kokkonen ja keskipelaajat Eveliina Smolander. ja Yasmine Madsen. Uusista pelaajista mielenkiinto kohdistuu vasenkätiseen amerikkaishakkuriin Kayla Principatoon ja ransakalaispassari Pauline Martiniin. Päävalmentajaksi on siirtynyt viime kauden apuvalmentaja italialainen Matteo Pentassuglia.

LiigaPlokin peliä pyörittää viime kaudelta tuttu Suzanne Horner. Käytössään hänellä on tasaisen vahva hyökkäysarsenaali. Yleispelaaja/hakkuripuolella kuusikkovalinnat tehdään osastolta Jeane Horton, Emilia Kääntä, Riikkaliisa Kärkkäinen, Darian Mack ja Miranda Dawe.

Keskipelaajista Elizabeth Field tekee paluun LiigaPlokiin ja Venessa Loukonen esiintyy ensimmäistä kertaa pihtiputaalaisryhmässä.

Sarjan avauspeli tuo varmasti mukanaan myös ylimääräistä sähköä molemmille joukkueille.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ruudussa, selostajana Juhani Kukkasela: https://www.ruutu.fi/stream/3298741