Seuraa meitä somessa:

Raision Loimu - Akaa-Volley

17.02.2018

PUDOTUSPELIEN LÄHTÖKOHDAT RATKAISTAAN NYT

Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja on kaartunut loppusuoralle ja tilanne on mielenkiintoinen eri puolilla sarjataulukkoa. Loimu on tällä hetkellä sijalla 7., mutta hyvällä loppukirillä nousu vaikkapa viiden parhaan joukkoon on edelleen mahdollinen.

Loimun voittoputki on parhaillaan kahden ottelun mittainen ja sen jatkuessa runkosarjan päätöskierroksella voisi siivittää oranssi-mustat korkeammalle sarjataulukossa. Tällä kaudella ei ole enää käytössä runkosarjan jälkeistä puolivälierien vastustajan valitsemista, vaan pudotuspelit alkavat niin sanottuun normaaliin tapaan, eli ykkönen kohtaa kahdeksannen, kakkonen seitsemännen ja niin edelleen.

Loimu hakee voittoputkelleen jatkoa lauantaina Kerttulan kotisalissaan, kun v vastustajaksi saapuu Akaa-Volley. Vierailijat taistelevat sarjataulukon tyvipäässä kiihkeästi pääsystä pudotuspeleihin sekä liigakarsintojen vättämisestä. Kuukausi sitten Turussa Kupittaan palloiluhallissa Loimun ja Akaa-Volleyn ottelu venyi täyteen viiteen erään, jossa Loimu kuittasi tärkeän voiton itselleen.

Lauantain ottelussa on mukana Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyyn osallistuva Turun joukkue. He keräävät Turusta Pariisiin pyöräilemällä varoja lapsisyöpäpotilaille. Tärkeässä keräyksessä iso tuki muodostuu pienistä palasista, joten pienetkin lahjoitukset lauantaina Kerttulassa oleviin keräyslippaisiin tulevat tarpeeseen.

LOIMU vs AKAA-VOLLEY

La 17.2. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli, Raisio
Tsekkaa lisää ottelun Facebook-eventistä