Seuraa meitä somessa:

Raision Loimu - VaLePa

10.12.2017

VALEPA MESTAREIDEN LIIGASTA MESTARUUSLIIGAAN JA RAISIOON

Tiistaina urakkansa lentopallon Mestareiden Liigassa hienolla kotivoitolla PAOK Thessalonikista aloittanut VaLePan tähtisikermä saapuu sunnuntaina Raisioon mittamaan Loimun nykyvireen. VaLePa on voittanut kauden ainoan keskinäisen kohtaamisen aivan kauden alussa, mutta sen jälkeen Loimun peli on loskahtanut paremmin uomiinsa.

Viime viikonloppuna Loimu jäi Pohjois-Suomessa pisteittä, mutta sen jälkeen on ollut aikaa kokonaiselle ja ehjälle harjoitusviikolle, joten lähtökohdat otteluun on hyvät. Myös joukkueen terveystilanne on parempi kuin aikoihin.

VaLePan joukkueen runkopelaajat eivät juuri esittelyä kaipaa. Joukkueen kapellimestarina toimii Mikko Esko, joka voisi edelleen 39-vuotiaana pelata minkä tahansa seurajoukkueen ykköspassarina. Joidenkin mielestä ”Mesko” pelaa tällä hetkellä jopa losteliaan uransa parasta lentopalloa.

Silkkisormen tarjoilusta pääsee nauttimaan vakuuttava hyökkäyspatteristo – Urpo Sivula, Olli Kunnari, Markus Kaurto, Erik Sundberg, Tommy Carmody, Jacob Guymer ja niin edelleen. Listaa voisi jatkaa aina vaihtopenkille asti. Takakentän vastaanotto- ja puolustuspelaamista johtaa Loimustakin tuttu Itävallan maajoukkuelibero Florian Ringseis.

Naantalin Aurinkoisen isännöimän ottelun yhteydessä järjestetään Loimu-kirppis, jossa myydään vuosien saatossa seuran toimistolle kertyneitä oranssi-mustia tekstiileitä ja pelikenkiä edulliseen poistohintaan. Nyt on siis oiva mahdollisuus tehdä löytöjä niin fanituotteiksi kuin myös omiin harrastuksiin. Loimun toimistolta myyntiin tulevien tuotteiden lisäksi myös Loimun nykyiset ja entiset juniorit perheineen ovat tervetulleita myymään pieneksi jääneitä tavaroitaan Kerttulan aulaan.

Ottelu on nähtävissä myös Ruutu+ -palvelussa
https://www.ruutu.fi/stream/3133815