Seuraa meitä somessa:

Rantaperkiön Isku - Hurrikaani-Loimaa

14.11.2017

Seuraava kova vieras: Hurrikaani-Loimaa

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Hurrikaani on sarjassa neljäntenä, ja on hävinnyt toistaiseksi ainoastaan VaLePalle, Sammolle ja LEKA Volleylle. Edellisessä ottelussaan Hurrikaani kärsi kotitappion Sampoa vastaan. Ennen Isku-ottelua loimaalaiset kohtaavat vielä Raision Loimun lauantaina kotonaan.

– Hurrikaanin alkukausi on ollut vähän hakemista loukkaantumisten takia, ja myös passari vaihtui kauden alussa. Hurrikaanilla on tulivoimaiset aussilaiturit, ja he rakentavat peliä kovan syötön ja torjunnan varaan, Iskun päävalmentaja Oskar Muurinen arvioi.

Hurrikaanin serbialaispassari Maksim Buculjevic saapui Loimaalle vasta kauden jo alettua. Buculjevic pelasi Serbian EM-pronssijoukkueessa viime kesänä, joten meriittejä mieheltä löytyy.

Lokakuun tähdistökentälliseen valittiin peräti kaksi Hurrikaani-pelaajaa, yleispelaaja Thomas Douglas-Powell ja keskitorjuja Matti Oivanen. Lisäksi loimaalaisjoukkueessa pelaa myös tamperelaisille tuttuja miehiä, sillä yleispelaajat Tapio Toiviainen ja Kasimir Vuorinen siirtyivät viime kauden päätteeksi Iskusta Hurrikaaniin. Myös Petteri Friberg on pelannut aiemmin Iskussa.

– Ennakkoasetelmat ovat molemmissa otteluissa (Etta ja Hurrikaani) vastustajan suuntaan. Meillä ei ole paineita, vaan pääsemme nauttimaan ja hakemaan peliin tasaisuutta. VaLePa oli meille hyvä tasonmittari edellisessä liigapelissä, mitään sen ihmeellisempää ei varmasti ole tulossa vastaan, vaan kaikki on mahdollista, valmentaja Oskar Muurinen sanoi.

Kiinnostavia lukuja:
Voitot-tappiot: 1-5 vs. 6-3 (Isku vs. Hurrikaani)
Hyökkäysprosentti: 43% vs. 49%
Ässät/erä: 1,1 vs. 2,2
Torjuntapisteet/erä: 1,7 vs. 2,2
Joukkueiden keski-ikä: 23v. vs. 25 v.

Seuraa: Alkukauden viiden kovimman syöttäjän joukkoon mahtuu peräti kolme loimaalaispeluria: Matti Oivanen (21 ässää), Antti Ropponen (16) ja Thomas Douglas-Powell (14). Miten tulituksessa selviää Iskun paras vastaanottaja, liigan liberotilaston kolmonen, Tommi Roininen?

Ottelu: Rantaperkiön Isku vs. Hurrikaani-Loimaa
Aika: tiistai 14.11.2017 klo 18.30
Paikka: Pyynikin palloiluhalli, Ammattikoulunkatu 20, Tampere
Ennakkoliput: https://www.zupticket.com/rantaperkion-isku-vs-hurrikaani-loimaa-18086.html