Seuraa meitä somessa:

Sampo Volley - Raision Loimu

14.03.2018

Kevät on täällä!

(Päävalmentaja Timo Tolvasen otteluennakko)

Niin se vaan on runkosarja jo taputeltu ja tuloksena pieni petraus viime kauteen ja sijoituksena 2. sija. Nopeasti tarkasteluna runkosarja meni lopulta ihan hyvin, ottaen huomioon uuden valmennusryhmän ja niiden tuomat muutokset, sekä lukuisat haasteet joukkueen terveystilanteen osalta. On ollut isompaa ja pienempää vaivaa ja muuta sairastelua. Mutta onneksi meillä on oikeasti ollut laaja rosteri ! Sen on oppinut, että ei kannata liikaa mennä yhden suunnitelman varassa, vaan aina voi tulla pikku muuttujia. Iso kiitos jo tässä vaiheessa meidän pelaajille, jotka on pystyneet sivuuttamaan kaikki muutokset ja häiriötekijät. Sen enempää ei ole aihetta käydä läpi kulunutta kautta tässä vaiheessa, sen aika on sitten myöhemmin.

Koska kevät on nyt täällä! Nyt ne alkaa, eli hienoimmat pelit!
Nyt jos koskaan meidän on vain keskityttävä jokaisen pallon voittamiseen, eikä mihinkään muuhun.
Nyt jos koskaan me tarvitaan teitä kaikkia, jotka tuntee Sammon olevan lähellä sydäntä.
Nyt jos koskaan meidän on pelattava joukkueelle ja logolle.

Viime viikolla huoltaja Hannun kanssa sammuttelimme reenien jälkeen valoja Pielaveden liikuntasalissa ja katsoin hetken ympärille ja tokasin Hannulle, että onhan tässäkin salissa pelattu hienoja pelejä ja paljon on sattunut ja tapahtunut! Siellä roikkuu Sisson ja Riihimäen paitaa katossa ja päädyssä iso Sammon banderolli muistutuksena hienoista ajoista! Ja kauden loputtua valot salissa sammuu ja on aika uusien tarinoiden.

Mutta ei vielä! Vielä mennään tää kevät kirkkaissa valoissa ja pyritään jättämään hienot muistot Sammosta kaikille mukana olleille ja me tarvitaan siihen teidän kaikkien apuja!! Eli eiköhän pistetä vielä vanhoja hyviä aikoja kunnioittaen Pielaveden liikuntahallille sellainen tunnelma, että vastustajatkin on ihmeissään!

Pleijjarit siis alkaa keskiviikkona Loimua vastaan ja kaikki puolivälierien kotipelit tullaan pelaamaan Pielavedellä. Loimu on osoittanut olevansa taisteleva ja haastava vastus, mutta kaikki laitetaan peliin, jotta saadaan Naardenit, Marttilat ja kumppanit nurin. Lämpö kuuluu kevääseen ja pudotuspeleihin ja uskon, että sitä on myös luvassa ;) Toivon ja uskon, että tullaan näkemään tiukka ja hieno puolivälieräsarja! Mitään ei saa ilmaiseksi, tulos on ansaittava ja sitä varten on kaikki annettava!
Tulukeehan mukkaan Sampo Volleyn viimeiseen kevääseen ja yritetään tehdä siitä yhdessä hieno päätös, hienolle matkalle!

Liput ennakkoon zupticketistä

#TUNNEPELI:
Sampo Volley - Raision Loimu
Keskiviikkona 14.3. klo 18:30
Pielaveden liikuntahalli