Seuraa meitä somessa:

Sampo Volley - Rantaperkiön Isku

18.02.2018

Sampo Volley saa Isku vastaansa

Lauantaina pelataan pitkästä aikaa kotiottelu. Vastaan asettuu lentopallokenttien ikiliikkujat, Rantaperkiön Isku. Isku käy omaa taistoaan sarjataulukon toisessa päässä, aivan kuten Sampokin vääntää kärkijoukkueen takana olevista sijoituksista, joten molemmat tulevat tappelemaan tosissaan. Iskulla on nuori ja kotimainen joukkue, suurin osa pelaajista on syntynyt 90-luvun loppupuolella. Mukana on myös muutama konkaripelaaja, kuten aina vaarallinen Matti Hietanen, Mutkan veljessarjasta Tomi ja libero Roinisen Tommi.

Molemmat joukkueet pelaavat tuplaviikonlopun. Sampo käy lauantaina Kokkolassa ja Isku saapuu Pielavedelle suoraan Oulusta. Sunnuntain ottelu on yksi PeeÄssän yhteistyöotteluista, jossa S-etukortilla saa pääsylipusta 3€ alennuksen ovelta ostettaessa. Nettimyynnissä on myös "ystävälippu", jolla saa tuoda yhdellä maksulla (16€) ystävän mukanaan ilmaiseksi. Normaaliin tapaan ottelussa palvelee myös kahvio ja pubi.

Joukkueen terveiset lähettää tällä kertaa Herrera. Eddy on toipunut pienestä vammastaan jo muutamia viikkoja, saas nähdä onko hän jo pelaavassa kokoonpanossa:

Jälleen pelataan Iskua vastaan. Meidän täytyy säilyttää tasomme ja keskittyminen hyvänä, koska Isku ei ole helppo voitettava ja he - tulevat tosissaan hakemaan kolmea pistettä (Ne olisivat heille tarpeeseen). Meillä alkaa kunto ja joukkuepeli kehittyä kauden parhaaseen malliin pudotuspelejä varten emmekä aio antaa vastustajille mahdollisuuksia, sillä mekin haluamme vielä pisteitä sarjataulukkoon. Toivottavasti myös fanit tulevat taas tueksemme, yhdessä olemme vahvempia!

#TUNNEPELI
Liput ennakkoon zupticketistä

#TUNNEPELI:
Sampo Volley - Rantaperkiön Isku
Sunnuntaina 18.2. klo 17
Pielaveden liikuntahalli