Savo Volley - Tiikerit

19.10.2021

Leppävirralla nähdään Tiikereitä tiistaina

Savo Volley pelaa toisen ottelun kolmen päivän sisään, kun se kohtaa Kokkolan Tiikerit Vesileppis Areenalla tiistaina 19. lokakuuta kello 18.30 alkaen.

Viime kauden pronssijoukkue Tiikerit ei ehkä ole näin kauden alussa aivan yhtä hyvässä vedossa mitä se oli keväällä viime kauden päätteeksi. Joukkue on voittanut kaksi ennakkoon sarjataulukon häntäpäähän tarjottua joukkuetta TUTO Volleyn sekä Team Lakkapään. Kauden ensimmäisessä ottelussa se voitti silloin ehkä yllättäen Hurrikaani Loimaan, mutta Hurrikaanin myöhemmät otteet ovat osoittaneet, että Jussi Heinon suojateilla on pahoja ongelmia. Voitto ei ehkä ollutkaan yllätys...

Tiikerit on hävinnyt VaLePalle sekä kauden menestyjälle Karelian Hurmokselle.

Normaalivedossaan Savo Volleyn pitäisi ottaa pohjanmaalaisilta täydet sarjapisteet. Mahtaako savolaisten jaloissa painaa vielä lauantain maratonottelu Joensuussa? Hurmosta vastaan Savo Volley pelasi täydet viisi erää, mutta onnistui kirimään voittoon 2-1 –tappioasemasta. Joensuulaisilla oli neljännessä erässä muutama ottelupallokin, mutta jatkopalloilla erä ja siten ottelu kääntyi vieraille.

Valmentaja Timo Tolvanen peluutti Joensuussa muutamaa tuplavaihtoa lukuun ottamatta samaa seitsikkoa, joten Tiikereitä vastaan löytyy myös levänneitä pelaajia. Valmentajan onneksi Savo Volleyn rosteri on sen verran laaja, että kelpo pelimiehiä löytyy myös vaihtopenkiltä. Savo Volleyn terveystilanne on hyvä.