Seuraa meitä somessa:

Team Lakkapää - Kokkolan Tiikerit

17.01.2018

Löytääkö Team Lakkapää fokuksen?

Team Lakkapää kohtaa lentopallon Mestaruusliigassa keskiviikkona 17.1. kello 18.30 Lapin Urheiluopistolla Kokkolan Tiikerit. Lakkapään otteet ovat olleet joulukuun puolivälin jälkeen paljon heikompia, mihin alkukaudella totuttiin. Varsinainen pohja­noteeraus oli viime viikon etelänkiertue sarjataulukon häntäpään joukkueita vastaan. Sarjajumbo Akaa-Volley nolasi Lakkapään 3-0 ja seuraavaksi Lakkapää onnistui nipin napin voittamaan Vantaan Ducksit 3-2. Lakkapään peli perustuu hyvään vastaanottoon, joka takaa erinomaisen keskihyökkäysuhan tehokkaiden keskarien ansiosta. Akaa pommitti leijasyötöllä Lakkapään vastaanoton riekaleiksi. Myös joukkueen asenne ottelussa oli aivan jotain muuta, mitä sen pitää olla. Duckseja vastaan joukkue pystyi parantamaan vastaanottoaan, mutta hyökkäysprosentti oli surkea 36.

Kokkolan Tiikerit on käynyt yhdessä kolmen muun sarjan hännillä olevan joukkueen kanssa omaa veristä play-off-kamppailuaan jo pari kuukautta. Jokaisella ottelulla on merkitystä ja jokainen sarjapiste on tärkeä. Tiikerit ovat vahvistaneen rosteriaan rovaniemeläisille tutuilla passari Kalle Määtällä sekä hakkuri Fredric Gustavssonilla. Samanlaista varustelua ovat tehneet myös Ducks ja Akaa-Volley sekä keskikastin Hurrikaani. Tiikerilauma on muiden sarjan häntäpään joukkueiden tapaan varmasti hionut kynsiään koko joulutauon ja on nyt hyvässä iskussa.
Lakkapään otteet ovat olleet laskusuunnassa, mutta Tiikereillä noususuunnassa. Mihin suuntaan mennään keskiviikkona? Löytääkö Lakkapää kadossa olleen fokuksensa? Ja mitkä ovat Kallen ja Fredricin näytöt entisellä kotikentällään? Tiikerit saapuvat Urkalle kaksi tärkeää voittoa takataskussa: Hurrikaani kaatui joulukuun lopussa 3-1 ja Loimu viime lauantaina puhtaasti 3-0. Tiedossa on varmasti tiukka kamppailu sarjapisteistä, jossa sarjataulukon sijoituksilla ei ole mitään merkitystä.