Seuraa meitä somessa:

Team Lakkapää - Savo Volley

26.09.2018

Uusi kausi, uudet kujeet

Team Lakkapää avaa lentopallon Mestaruusliigakauden 2018 - 2019 huippuottelulla Savo Volleytä vastaan Lapin Urheiluopistolla keskiviikkona 26.9. kello 18.30. alkaen. Savo Volley perustettiin viime vuonna Pielaveden Sampo-Volleyn sekä LEKA Volleyn lopettaessa Mestaruusliigajoukkueidensa toiminnan viime kauteen.

Savossa on aiemminkin tehty monta yritystä rakentaa yksi yhteinen savolaisten lentopalloylpeys. Tähän saakka nämä yritykset ovat enemmin tai myöhemmin kadonneet lentopallokartalla. Moni muistaa nimet Pallavolo, Keski-Savon Pateri, KuPS-Volley ja tähän liittyy nyt myös LEKA Volley.

Pysyykö kannettu vesi kaivossa? Savo Volley pelaa kotiottelunsa ainakin kymmenellä eri paikkakunnalla. Joukkueen rosteri on kuitenkin melkein suoraan loppuotteluun sopiva, vai miltä kuulostavat nimet Antti Siltala, Lelu Ojansivu, Andrus Raadik, Jukka Lehtonen, Aleksi Kaatrasalo, Petteri Penttinen ja Miro Määttänen.

Team Lakkapää avaa kautensa joukkueen ollessa vasta rakennusvaiheessa. Koko joukkue on ollut koossa vasta pari viikkoa ja harjoitusottelut osoittavat, että joukkueen parasta peliä ei varmasti nähdä vielä keskiviikon avauksessa. Joukkueessa on uusia pelaajia ja kokeneimmasta kalustosta Jouni Palokangas on poissa joukkueesta. Toisaalta viime kauden runkopelaajista libero Jeremy Davies on huippukunnossa ja Danny Grant tuo varmuutta keskipelaajien tontille. Joukkueen passarina pelaa kokenut Jani Sippola, joten rakennusaiheet menestyvälle joukkueelle ovat kuitenkin olemassa.

Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ruudussa, selostajana Harri Nykänen: https://www.ruutu.fi/stream/3298719