Seuraa meitä somessa:

VaLePa - Kokkolan Tiikerit

16.12.2017

VaLePa Sastamala - Kokkolan Tiikerit lauantaina 16.12. klo 17.00 Vexve Areena. Otteluisäntä FinnPelti Oy

Lauantaina 16.12. pelataan jouluisissa tunnelmissa perhepeli VaLePa Sastamala – Kokkolan Tiikerit. Vaikka jouluun kuuluu antamisen ilo, tuskin pelissä annetaan mitään lahjaksi. Sen sijaan läheisiä voi ilahduttaa VaLePan fanituotteilla. Ottelu on joulun kunniaksi perhepeli eli molemmat vanhemmat ja lapset pääsevät sisään yhdellä 15 euron lipulla.

Kokkolan Tiikereillä oli 2013 alkaen huima menestysputki, mestaruudet -13, -15 ja -16 sekä hopeaa -14. Tällä kaudella Tiikereillä on ollut vaikea kausi. Valmentaja Tapio Nissi on saanut miettiä lukuisten loukkaantumiset vuoksi kokoonpanoja uusiksi. Lupaavasti kauden aloittanut hakkuri Jack Wilson loukkasi olkapäänsä ja joutui lähtemään kesken kauden takaisin Yhdysvaltoihin. Tilalle hankittu ruotsalainen Lakkapään löytö, Fredrik Gustavsson pyöräytti alkumetreillä nilkkansa. Nyt Gustavsson on jo kokeillut jalan kuntoa harjoituksissa ja saattaa hyvinkin pelata. Lisäksi nuori lahjakas passari Anton Välimaa on ollut vaivojen vuoksi sivussa, mutta hänkin kävi jo viime pelissä kokeilemassa.

Kokkolan oma poika Antti Leppälä on ollut mukana kaikki menestysvuodet ja on edelleen joukkueen kantavia voimia. Passari Kalle Määttä on tehnyt paluun liigakentillä ja tuuraa Välimaata. Mielenkiintoisin seurattava on Salosta lähtöisin oleva 19-vuotias liberolupaus Erik Breilin. Jylhän 21-vuotiaat kaksoset Lasse passari ja Lauri yleispelaajana ovat pitkään olleet Tiikereiden joukkueessa. Mestaruusliigassa on toinenkin kaksospari samoissa rooleissa. Nopein vastaaja voittaa VaLePa-mukin ja kaikkien oikein vastanneiden kesken arvon voitoksi toisen VaLePa-mukin.Vastaukset viimeistään huomenna torstaina klo 12 mennessä.

VaLePa porskuttaa eteenpäin otteluruuhkassa, siksi on odotettavissa, että tässä pelissä nähdään kentällä muitakin kuin ykköskuusikon pelaajia. Joka tapauksessa ottelu on hyvä kenraaliharjoitus ensi tiistain Mestarien liigan peliin VfB Friedrichshafenia vastaan.

Tule nauttimaan joulun tunnelmasta. Otteluisäntänä FinnPelti Oy