Seuraa meitä somessa:

HPK - LP Viesti

26.11.2017

LP Viestin voittoputki koetuksella

Mestaruusliigaviikon todellinen huippuottelu isketään sunnuntaina Hämeenlinnassa. Voitosta voittoon kulkenut LP Viesti saapuu sarjakakkosen HPK:n vieraaksi Elenia-areenaan viikonlopun toisessa ottelussaan.

Salolainen LP Viesti on voittanut kaikki tämän kauden ottelunsa kotimaassa niin Mestaruusliigassa, Suomen cupissa kuin Mestarien liigassa. Tänä viikonloppuna Viestillä on edessään ehkä isoin uhka tappioputkensa katkeamiselle, kun hallitseva Suomen mestari vierailee lauantaisen Nurmon Jymy -kotiottelunsa jälkeen HPK:n kotisalissa.

Viesti voitti viime viikolla HPK:n viettäessä väliviikkoa molemmat pirkanmaalaisjoukkueet LP Kangasalan ja OrPon 3–1 hävittyään ensimmäisen erän. Lauantain ottelun seurauksena joukkue koki kuitenkin pahan takaiskun keskitorjuja Eeva Puukan loukattua nilkkansa. Puukka saattaa olla viikkoja ellei kuukausia pois, muttei ainakaan pelaa sunnuntaina HPK:ta vastaan. Salolaisten liigakokoonpanossa nyt vain kaksi keskitorjujaa: Anna Czakan ja Pilvi Kettunen.

Edellisen kerran LP Viesti vieraili Elenia-areenassa huhtikuussa, jolloin se poistui hallista SM-pokaalin kanssa. Nyt Hämeenlinnassa nähdään hieman erilainen Viesti, kun keskitorjuja- ja hakkuriosastot ovat uusiutuneet. Puukan loukkaantumisen myötä keskipelaajistoa voi pitää salolaisten heikkoutena, mutta Czakan johtaa liigan syöttötilastoa pelatut erät huomioiden.

Hakkurin paikalle hankittu nuori virolainen Kertu Laak on myös osoittautunut kelpo vahvistukseksi. Viimeksi OrPoa vastaan 22 pistettä hakannut Laak on eräpisteissä liigan toiseksi paras.

HPK:n paras pisteentekijä on puolestaan alkukauden 10 ottelussa ollut Suvi Kokkonen. 17-vuotiaalla laitahyökkääjällä on mahdollisuus saada sunnuntaina 500 mestaruusliigapistettä täyteen, mikäli hän iskee Viestin kustannuksella 13 pinnaa.

Lue lisää: http://lentopallo.hpknaiset.fi/ajankohtaista/node/hpk-nousee-viestin-voittoputkea-vastaan

Liput: http://www.lippu.fi/naisten-lentopallon-mestaruusliiga-hpk-lp-viesti-haemeenlinna-Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&key=2002328%2410083919&jumpIn=yTix&kuid=527653&from=erdetaila

Ottelu on nähtävissä suorana Ruudusta: https://www.ruutu.fi/stream/3125917