Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - HPK

14.01.2018

LiigaPloki-HPK ennakko 14.1.klo 18.30 Pihripudas-sali

LiigaPloki saa vieraakseen viikonlopun toiseen peliin sarjakärjen ja tuoreen Suomen Cup mestari Hämeenlinnan Pallokerhon. Joukkue kävi viikolla pelaamassa CEV cupin pelin Venäjän Krasnojarskissa. Sen jälkeen se purki italialaisen yleispelaaja Laura Baggin pelaajasopimuksen. Se päätettiin seuran ja pelaajan kanssa Baggin aloitteesta. Italialainen jättää Pallokerhon henkilökohtaisten syiden takia.
Kotijoukkue LiigaPloki lähtee haastamaan Kerhoa lauantai-illan 3-2 OrPo voiton jälkeen innokkaalla, mutta nöyrällä mielellä. Liki kuukauden tauko näkyi eilen pelissä, mutta vahva ottelun lopetus antoi uskoa tämän illan koitokseen.

HPK johtaa liigaa kovalla ryhmällä, joka vastaa käytännössä Suomen maajoukkuetta. Aloitusseitsikkoa johtaa mainio amerikkalainen passari Chloe Collins.Kanadalainen Vicky Savard edustaa liigan hakkurieliittiä. Suomalaiset keskari Danielia Öhman ja Yasmine Madsen, yleispelaajat Suvi Kokkonen ja Salla Karhu ja pihtiputaalaisille tuttu libero Saana Koljonen ovat olleet viime aikoina maajoukkueen runkopelaajia.
Mielenkiintoa peliin tuo se tosiseikka, että HPK vaihtorosteri on kapea. Eteenkin keski- ja yleispelaajaosastolla on puutetta.