Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - LP Kangasala

14.12.2017

LiigaPloki – LP Kangasala

Pihtipudas-sali torstaina 14.12. klo 18.30

LiigaPloki (12 ottelua 7 voittoa - 5 tappiota, 21 sarjapistettä) kohtaa kotisalissaan LP Kangasalan (13 ottelua, 2 – 11, 7 pistettä).
Joukkueiden ensimmäinen ottelu Kangasalla päättyi pihtiputaalaisten 0-3 voittoon. Kangasalan leirissä on sen jälkeen tapahtunut suuria muutoksia. Päävalmentaja Janne Anturamäki luopui paikastaan ja tilalle tuli Kai Stenius. Stenius otti valmennusvastuun lauantain LP Vampula-pelissä, jonka LP hävisi erin 3-1. Joukkue oli Ismo Tahvanaisen luotsatessa sitä lähellä jymy-yllätystä pakottaessaan HPK:n viisieräiseen peliin.

Myös pelaajarintamalla Kangasalan rosteri on vahvistunut, kun yleispelaajan tontille pestattiin 23-vuotias kanadalainen Danielle Brisebois. Kangasalan peli on ollut keskipelaajapainotteista Jessica Wagnerin tehdessä keskitorjujaksi paljon pisteitä. Lisäksi Wagner on torjuntatilastossa ykkösenä. Laitureista nuori Jutta Riikonen on myös ollut joukkueen valopilkku. Kangasalan peliä pyörittää amerikkalaispassari Mita Uiato. Kangasala on vaarallinen vastus, vaikka sen ottelut eivät parhaalla tavalla ole sujuneetkaan.

LiigaPlokilla on alla kahden ja puolen viikon ottelutauko, joka on käytetty harjoittelun ja osin myös levon merkeissä. Ennen joulutaukoa pelattavilla kotiotteluilla (14. ja 18.12.) on tärkeä merkitys sarjataulukon kannalta. LiigaPloki on sarjataulukossa viidennellä sijalla ja mahdollisuudet neljän joukkoon ovat olemassa. Pisteitä lähdetään metsästämään Mestaruusliigan marraskuun pelaajaksi valitun passari Suzanne Hornerin johdolla.