Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - LP Viesti

18.12.2017

LiigaPloki ja LP Viesti kohtaavat ennen joulutaukoa

LiigaPloki (8 -5) ja LP Viesti (9-1) kohtaavat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Ottelu on molemmille viimeinen ennen joulutaukoa. Viesti on voittanut kymmenestä pelaamastaan ottelusta yhdeksän ja voittamaan tottuneet salolaiset lähtevät tähänkin peliin ennakkosuosikkina. Ainoana tahrana sarakkeessa on 3-2 tappio HPK:ta vastaan. Tomi Lemminkäinen johdattaa ryhmänsä Pihtiputaalle Nurmon kautta, jossa joukkue pelaa sunnuntaina Jymyä vastaan.

Viestin pistekärkenä on nuori virolaishakkuri Kertu Laak, joka on osoittanut olevansa liigan kärkihakkureita. Keskipelaajaosastolla Anna Czakan on noussut myös korkealle tasolle. Passari- ja libero-osasto on vahva ja kokenut. 36-vuotias Viktoriia Tuchasvili ja Pihtiputaalta liigauransa aikoinaan aloittanut Hillaelina Hämäläinen ovat LP Viestin menestyksen kulmakiviä.

Kotijoukkue on voittanut viimeisistä kuudesta pelistä viisi, joten voittaminen on myös sille tullut tutuksi. LiigaPlokilta löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta ja Suzanne Hornerilla on vaihtoehtoja pisteiden päättäjiksi. LP Viesti on tällä hetkellä kovin kuntopuntari kaikille suomalaisille joukkueille. Pihtiputaalaiset lähtevät haastamaan ennakkoluulottomasti ja vahvasti kannustava kotiyleisö on jälleen se ylimääräinen kenttäpelaaja.