Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - OrPo

16.10.2021

Tuplaviikonlopun ensimmäinen vieras tulee Orivedeltä

LiigaPlokin tuplapeliviikonloppu alkaa lauantai-illan kamppailulla Oriveden Ponnistusta vastaan. OrPo aloitti kautensa kahdella kotivoitolla, kun se kaatoi WoVon ja LP-Vampulan. Sen jälkeen se hävisi tiukan vieraspelin Salossa erin 1-3. Viimeisin ottelu on kotitappio Jymy Volleylle samoin 1-3 numeroin.

LiigaPloki on saanut sarjaan hyvän alun. Se voitti kolme ensimmäistä peliä puhtaasti 3-0. Viime sunnuntaina se laittoi vieraspelissä mestarisuosikki LP Kangasalan tiukoille häviämällä niukasti 2-3.

Kamppailun takaiskuna tuli yleispelaaja Silvia Pertensin jalan loukkaantuminen verkkotilanteessa. Hänen kuntoutuminen viikonlopun peleihin on ennakkoa kirjoittaessa vielä epäselvä.

Oriveden ja samalla Mestaruusliigan tehokkain pelaaja on ollut yleispelaaja Ariana Pirv, joka tehnyt 21,3 pistettä ottelua kohden. Hänellä on aiempaa kokemusta Kreikan suurseura AEK Ateenasta ja romanialaisesta Dinamo Bukarestissa sekä Romanian maajoukkueesta. Toinen tärkeä pelaaja OrPon rosterissa on ollut nuori hakkuri Ada Aronen, joka on onnistunut hyvin roolissaan.

Odotettavissa on mielenkiintoinen kamppailu, jossa LiigaPlokin pitää saada aisoihin Oriveden tehohyökkääjät Ariana Pirv ja Ada Aronen. Kotijoukkueen hyökkäyspelin on toimittava hyvin puolustavaa OrPoa vastaan.

Otteluisäntä Keskisuomalainen tarjoaa katsojille grillimakkarat klo 16.00 alkaen.

LiigaPloki-OrPo la 16.10. klo 17.00 Pihtipudas-sali

Ottelu on nähtävissä Ruutu+ kanavalla.