Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala - Pölkky

25.09.2021

LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo avaavat kautensa lauantaina

Naisten Mestaruusliigan avausviikon kuumin kohtaaminen ennakkoasetelmiin nähden nähdään lauantaina kello 17 Pitkäjärven koululla, kun viime kauden runkosarjan ja Finnish Teknikum Cupin voittanut LP Kangasala saa vieraakseen liigan hopeajoukkueen Pölkky Kuusamon.

Joukkueet kohtasivat viime kauden välieräsarjassa, joka jäi avauspelin jälkeen kesken koronatapauksen takia. Kangasala voitti kaikki joukkueiden viisi kohtaamista viime kaudella.

Edellisistä tusinasta virallisesta ottelustaan LP Kangasala on voittanut peräti yksitoista.

LP Kangasalan runko on hyvin tuttu viime kaudelta Arttu Keräsen ohjastuksessa. Hakkuriksi joukkue on saanut brasilialaisen Gabriela Da Silvan ja yleispelaajaksi maajoukkueesta tutun Emmi Riikilän. Lisäksi -04 syntynyt Neea-Maria Joki on erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

Kuusamolaisilla on riveissään kuusi ulkolaispelaajaa, joista Jonna Wassefaller, Linda Andersson, Jalissa Trotter sekä Adeja Lambert ovat tuttuja nimiä aiemmilta kausilta. Sveitsiläinen Julie Lengweiler ja yhdysvaltalainen Carlyle Nusbaum tuovat voimaa yleispelaajaosastolle. Kotimaisista nimistä uusi hankinta on libero Sanna Häkkinen.

Päävalmentaja Arttu Keränen:

- Mahtavaa päästä aloittamaan taas viralliset pelit ja heti kovalla haasteella kotisalissa. Joukkue on valmis peleille ja luonnollisesti jännitystä on varmasti ilmassa paljon.