Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - WoVo

26.09.2021

Tahto Areenalla kohtaavat LP-Vampula Huittinen ja WoVo Rovaniemeltä

Kuten usein aiemminkin LP-Vampula avaa kautensa pohjoisen vieraita vastaan. Ottelu alkaa Huittisissa Tahto Arenaalla sunnuntaina 26.9. klo 17. WoVo Rovaniemi on vahva vastus, jota vastaan on valmistautumisen onnistuttava täydellisesti. Nelli Rantanen on kova kiinnitys, joka aiemmasta roolistaan poiketen on nimetty yleispelaajan rooliin Riikka-Liisa Kärkkäisen ja Oona Viljasen seuraksi. Brasilialainen passari Sanay Sashiko osaa varmasti heitä hyvin ruokkia, mikäli he vastaanotollaan pystyvät Vampulan syötöt hänelle toimittamaan. Loimaalaislähtöinen hakkuri Saana Lindgren oli hurjassa vedossa viime kaudella, joten tulivoimaa riittää sillä osastolla.

Kotijoukkue on päässyt valmistautumaan suunnitellusti uuden valmentajansa Ziga Kosin johdolla kohti seuran rakentaman kolmen vuoden projektin ensimmäistä kautta. Markku Köykkä on tehnyt hyvää työtä pelaajien fysiikan suhteen. Hän vastasi yhdessä liigaan kakkosvalmentajaksi tulleen Janne Anturamäen kanssa kesän harjoituksista. Pilvi Peltomaa vastaa liigajoukkueen psyykkisestä valmennuksesta. Hän on tuonut valmennukseen paljon hyvää.

LP-Vampula pelasi kauden kynnyksellä kaksi harjoitusturnausta, joista molemmista heltisi turnausvoitto. Liigajoukkueista turnauksissa oli mukana OrPo sekä liigaan nostettu Helsinki Volley. Vampulan vastaanottopeli oli turnauksissa hyvällä tasolla ja palloja päätettiin laajalla rintamalla. Tästä on hyvä lähteä kohti alkavaa kautta.

LP-Vampulan pelaajista Laura Laukkanen on ottanut viime kauden ykkössarjan vastuuroolin ja kesän harjoituksista kaiken irti ja nostanut tasoaan roimasti. Keskiosastolla ulottuva jenkkivahvistus Samantha ”Sami” Rubal aloittanee toisena keskipelaajana ja nälkäisenä keskipaikan peliaikaa odottaa Emilia Tyynismaa. Toinen jenkkivahvistus Cassidy ”Cassie” Baird on osoittautunut hyväksi vahvistukseksi niin hiha-, kuin verkkopelissä. Yleispelaajaksi Cassien ja Julia Seikkulan lisäksi on mukaan tullut Milja Raitis sekä Bulgarian maajoukkueessakin esiintynyt Kristiana Petrova. Liberoina pelaavat Veera Honkanen ja yleispelaajan roolista siirtynyt Aino Ollonen. Pelin rakentamisesta vastaavat Latvian maajoukkuepassari Elvita Dolotova sekä viime kauden ykkössarjajoukkueesta liigaan noussut Pipsa Roivainen. Hakkurina huittislaisjoukkueessa pelaa koko seurahistorian mukana ollut Marika Välimäki.