Seuraa meitä somessa:

LP Viesti - LiigaPloki

23.02.2018

Tuplasti LiigaPlokin kanssa

Naisten lentopallon Mestaruusliigassa on - ainakin ennen viikonloppua - yksi joukkue, jota LP Viesti ei tällä sarjakaudella ole pystynyt voittamaan. Eikä edes ottamaan yhtään sarjapistettä. Tuo voittamaton joukkue on LiigaPloki, joka vierailee Salohallissa tällä kaudella ensimmäisen kerran tulevana perjantaina (23.2.) ja heti perään toisen kerran lauantaina (24.2.).

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella siis vain kerran, Pihtiputaalla 18.12., lopputulos 3-0.

- Pihtiputaalla kärsittiin selkeä 3-0 -tappio joten viikonloppuna on revanssin paikka, muistuttaa päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Hän arvioi keskisuomalaisjoukkueen yhdeksi loppukauden kovista ryhmistä:

- LiigaPloki on yksi mestarisuosikeista, jolla on erittäin laadukas joukkue. Varsinkin ulkomaalaispelaajat ovat omilla pelipaikoillaan liigan eliittiä. Kova ulkomaalaisnelikko ja muutama hyvä suomalaispelaaja takaavat sen, että joukkue on tasoltaan liigan parhaimpia, nostaa Lemminkäinen.

LP Viesti on valmiina viikonlopun tuplapeliin:

- Oman joukkueen harjoittelu on sujunut hyvin ja valmiina ollaan kohtamaan kova vastustaja, lupaa päävalmentaja.

LiigaPloki on ennen kolmea viimeistä otteluaan runkosarjassa viidennellä sijalla, joka on sen todennäköisin sijoitus myös sarjan päättyessä: pystyäkseen nousemaan edellä olevien OrPon ja Pölkyn ohi, "putaalaisten" pitäisi hankkia täydet 9 pistettä kolmesta ottelusta eikä edellä oleva kaksikko saisi saada yhtään lisäpistettä. Takana olevat joukkueet eivät puolestaan enää voi tavoittaa LiigaPlokia. Viikonlopun vieraat voivat siis lähteä LP Viestiä vastaan ilman suurempia paineita - ja silloinhan tasokas joukkue on vaarallisimmillaan.

Viikonlopun jälkeen LP Viestillä on jäljellä vielä kaksi vierasottelua kärkikvartetin yhdistelmiä vastaan Orivedellä ja Kuusamossa. LiigaPloki päättää runkosarjan 4.3. HPK:n vieraana.

LP Viesti - LiigaPloki Salohallissa perjantaina 23.2.2018 klo 18.30

LP Viesti - LiigaPloki Salohallissa lauantaina 24.2.2018 klo 17.00