Seuraa meitä somessa:

LP Viesti - LP-Vampula

14.03.2018

Välieräpaikka tarjolla salolaisille kotikentällä

LP Viesti ja LP-Vampula jatkavat keskiviikkona Salohallissa puolivälieräsarjaa tilanteesta, jossa kotijoukkueella on mahdollisuus ensimmäisen kerran katkaista sarja ja vahvistaa paikkansa välierissä. Jos LP-Vampula pystyy vierasvoittoon, kaksikko jatkaa pelejään perjantaina Sastamalassa.

LP Viesti pääsee hyvistä asetelmista ensimmäiseen katkaisupeliin, vaikka menettikin ykkösliberonsa Hillaelina Hämäläisen perjantain kotiottelussa ”sairastuvalle”. Lauantaina hän ei ollut Oripään ottelussa lainkaan kokoonpanossa – onko keskiviikkona ja jos on, pelaako? Kysymyksiä, joihin saataneen vastauksia vasta pelipäivänä. ”Hiltsua” tuurasivat lauantaina onnistuneesti Roosa Heikkiniemi ja Netta Laaksonen.

Libero-osastolla ottelua ei kaiketi keskiviikkonakaan ratkaista, ratkaisu tapahtuu verkolla. LP-Vampulan pitää pystyä saamaan kotijoukkueen hyökkäystä pehmennettyä vaikeilla aloituksilla ja hyvällä torjuntapelillä – samaan aikaan vieraiden oman vastaanoton ja hyökkäyksen pitää olla korkealla tasolla.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen joukkueineen tavoittelee tämän sarjan parasta peliään.

- Keskiviikkona on mahdollisuus varmistaa välieräpaikka ja se on tietenkin tavoitteena myös saavuttaa silloin. Uskoisin, että tiukkaa taistelua voitosta ja pitkiä palloralleja on jälleen luvassa kuten kahdessa ensimmäisessäkin puolivälierässä. Alkuviikko valmistaudutaan hyvin peliin ja keskiviikkona ollaan valmiina. Tavoitteena on pelata puolivälierien paras ottelu, jos siinä onnistutaan niin se myös riittää voittoon. Joukkueen kokoonpano selviää vasta pelipäivänä, tiivistää Lemminkäinen.

Keskiviikon otteluun Salohallissa tulee myös muutamia Salon Viestin juniorijoukkueita katsomoon ja LP Viesti haluaa varmasti esittää heillekin parasta mahdollista peliä.

LP Viesti – LP-Vampula, 3. puolivälierä Salohallissa keskiviikkona 14.3.2018 klo 18.30.