Seuraa meitä somessa:

LP Viesti - OrPo

22.11.2020


Tuplapanoksen taisto Salohallissa

LP Viesti ja OrPo kohtaavat toisensa uudelleen vain kolme päivää edellisen taiston jälkeen Salohallissa sunnuntaina. Ottelu on Mestaruusliigan ottelun lisäksi myös Suomen Cupin ottelu, joten voittaja saa sarjapisteet sekä pääsylipun Suomen Cupin Final Four-turnaukseen Tampereelle 29.-31.1.2021.

Yksi suomalaisista naislentopalloikoneista, Kaisa Nyman (os. Jokinen), palaa vanhaan kotihalliinsa hyvillä mielin.

- Sunnuntaina on tiedossa tiukka taistelu pisteistä ja samalla ratkaistaan jatkaja Suomen Cupissa. Varmasti molemmat joukkueet pyrkivät parhaimpaansa ja saadaan hyvä ja tasokas taistelu aikaan.

- Salohalliin on aina mukava palata, ja tuttuja löytyy niin kentältä kuin katsomostakin. Salohallista on hyviä muistoja ja uskoisin, että se edelleen tuntuu kotikentälle. Tämä kausi on ollut poikkeuksellinen ja toivotaan, että saadaan kausi pelattua loppuun asti ja että pysytään kaikki terveinä. Nähdään!

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen toteaa, että peräkkäiset ottelut samaa vastustajaa vastaan toimivat hyvänä harjoituksena kevään pudotuspeleille, joissa myös pelataan samaa joukkuetta vastaan useampi kerta.

- Sunnuntaina nähdään, miten kummankin joukkueen peli muuttuu torstaisesta. OrPo on joukkue, joka keväällä varmasti taistelee mitaleista ja kuten torstaina, myös sunnuntaina meidän on pelattava todella hyvin voittaaksemme, toteaa Lemminkäinen.

Otteluisäntänä Halikon Betonilattiat.

LP Viesti – OrPo sunnuntaina 22.11. klo 17:00. Tervetuloa!