Seuraa meitä somessa:

Pölkky - Hämeenlinna

30.11.2020

Kestääkö Lentopallokerhon voittoputki karhuluolassa?

Pölkky Kuusamo lähtee haastamaan loppusyksyn kovakuntoisinta joukkuetta Hämeenlinnan Lentopallokerhoa maantantain kohtaamisessa. Lentopallokerho on 11 ottelun voittoputkessa ja sen katkaiseminen olisi tärkeää myös joukkueiden välisen sarjasijoituksen kannalta. Molemmilla joukkueilla on 33 sarjapistettä ja Pölkky on sarjataulukossa toisena Kangasalan jälkeen Hämeenlinna kolmantena yhden ottelun Pölkkyä enemään pelanneena. Joukkueiden edellinen kohtaaminen marraskuun ensimmäisenä päivänä päättyi Pölkyn kotiareenalla tylyyn 0-3 tappioon. Silloin Pölkyn kapteeni Jonna Wasserfaller ei pelannut pienen nilkkavamman takia

Lentopallokerhon kausi ei lähtenyt kovinkaan loistokkaasti käyntiin joukkueen hävitessä neljä ensimmäistä otteluaan. Yleispelaaja Olena Lenonekon ja keskitorjuja Julia Miniukin liittyminen joukkeeseen piristi ratkaisevasti Hämeenlinnan pelaamista. Hakkuri Yasmine Madsen on onnistunut myös erinomaisesti tehden illasta toiseen joukkueensa suurimman pistemäärän. Madsenin tehojen elinimoinen on myös ottelun yksi kulmakivi Pölkyn voittomahdollisuuksia ajatellen.

Pölkyn hakkuri Malina Polik käy taistelua pistepörssin kärkipaikasta kollegansa Madsenin kanssa. Tällä hetkellä Malik pitää johtopaikkaa yhden pisteen etumatkalla. Miniuk johtaa torjuntatilastoa 45 torjunnalla. Sarjan syöttötilastoa hallitsevat suvereenisti Pölkyn Jessica Kosonen ja Jonna Wasserfaller.

Hämeenlinna on pelannut vahvasti viime aikoina. Tuomas Alatalo, luotatko omiesi mahdollisuuksiin Lentopallokerhoa vastaan?

- Vaikka Hämeenlinna onkin voittanut paljon peliä putkeen, niin kyllä vahvasti luotan että meiltä löytyy aseet heidän kaatamiseen. Hyvä syöttöpeli ja rohkeaa hyökkäämistä, niin uskon tuloksenkin olevan positiivinen.

Pölkky Kuusamo vs. Hämeenlinnan Lenopallokerho
30.11.2020 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus