Seuraa meitä somessa:

WoVo Rovaniemi - LP-Vampula

25.02.2018

WoVo hakee LP-Vampulasta nopeaa revanssia

WoVo Rovaniemi lähtee hakemaan hyvin sujuneille kotiotteluille jatkoa ja samalla nopeaa revanssia viime viikonloppuna WoVon kukistaneesta LP-Vampulasta. Joukkueet kohtaavat toisensa sunnuntaina Rovaniemellä klo 17.00.

WoVo kärsi viikko sitten Huittisissa kirvelevän 3-2 tappion viimeisestä pudotuspelipaikasta rovaniemeläisten kanssa kamppailevalle LP-Vampulalle. Voiton myötä Vampula onnistui kasvattamaan piste-eron WoVoon nähden kuuteen pisteeseen. Molemmilla joukkueilla on kolme runkosarjan ottelua jäljellä ja sanomattakin on selvää, että voittoja kaivataan.

WoVolla on vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta Vampulan ohi kahdeksannelle sijalle, mihin rovaniemeläisleirissä myös uskotaan loppuun asti. Helppoa se ei tule olemaan, mutta Teemu Mäkikyrö vakuuttaa joukkueen olevan taisteluvalmis.

-Viime viikolta saatu piste piti playoff-haaveet elossa ja siitä paikasta taistellaan nyt kynsin ja hampain. Pisteitä tarvitaan ja me olemme valmiita laittamaan kaiken likoon.

WoVon loppuohjelma on sikäli suosiollinen, että se saa pelata kolme viimeistä otteluaan kotona, missä se on pystynyt pitämään tasonsa varsin korkeana. Mäkikyrön mukaan vieraskentällä peli ei pysynyt vielä samalla tavalla kasassa kuin kotona, vaan ailahteluja nähtiin.

Joukkueessa on pysynyt kaikesta huolimatta positiivinen ilmapiiri yllä ja kohti sunnuntaita on edetty päivä kerrallaan.

-Töitä ollaan tehty päivittäin siihen malliin, että sunnuntaina ollaan taas tikissä ja valmiita ottamaan tarvittavat kolme pistettä, Mäkikyrö päättää.

LP-Vampulan brassivahvistus Stephanie Ferr Nayara oli viikko sitten kova luu niin pisteiden valossa kuin vastaanotossakin. Onnistuvatko WoVottaret sulkemaan vieraiden kulmakiven pois pelistä? Jatkuuko kiivas taistelu pudotuspelipaikasta? Se selviää sunnuntaina, kun WoVo ja LP-Vampula iskevät Urkalla yhteen, tervetuloa!

WoVo - LP-Vampula - Ottelu alkaa sunnuntaina 25.2. Santasport, Lapin Urheiluopistolla klo 17.00.