Seuraa meitä somessa:

KyKy-Betset - Hurrikaani

03.12.2022

KyKy-Betset hakee uutta suuntaa - vastaan kuuma Hurrikaani

KyKy-Betset menee tällä hetkellä viiden ottelun tappiokierteessä. Vastustajaksi asettuu Hurrikaani – Loimaa, joka kävi vierailulla 12.11.2022 ja voitti ottelun 1-3( 18-25, 25-20, 21-25, 15-25).

Betonimiehet ovat isojen haasteiden edessä. Tappioputki täytyisi saada poikki. Edelliset ottelut on toistanut samaa kaavaa, kotijoukkue aloittaa pelit ihan hyvin, mutta taso ei pysy erän sisällä. Vastustaja ottaa luvattoman helposti pisteputkia itselleen. Valmennusjohdolla haastetta riittää, kuinka saadaan joukkueen pelaaminen loksahtamaan kohdalleen. Kyyjärven huoltoasemien kahvipöydissä arvuutellaan, että rotaatiomuutoksella voitaisiin saada jotain aikaiseksi. Tuplavaihtojen mahdollisuuksia ei olla vielä nähty kertaakaan, Olli Saarenmaa on toistaiseksi ollut katsomaton kortti. KyKy kasvatti Miko Kostamo on pian takaisin kokoonpanossa. "Mossen" roolia tulevissa peleissä on myös mielenkiintoista katsoa. Joukkueen haasteet ovat olleet vastaanotto pelissä, helppojen pallojen tarkkuudessa, torjunta-puolustus pelaamisessa. Lisä haasteena pelin sisälle tuo tilanteet, joissa saadaan vastustajan hyökkäys puolustettua. Tämän jälkeen ei joukkue ei ole onnistunut saamaan tarpeeksi laadukasta kakkos-kosketusta vaan betonimiesten hyökkäys jää liian heppoiseksi.

Hurrikaani – Loimaan peli on varmasti hyvin muistissa. Hakkuri Kristers Darzans on saatava kuriin, mikäli menestystä halutaan. Peliä pyörittää tuttuun tapaan kapteeni Santeri Välimaa. Keksiosastolla pelaa Mikko Suomalainen ja Miika Haapaniemi. Liigatulokas Haapaniemi kärkkyy jopa kauden läpimurtopelaajan titteliä itselleen. Laita pelaajat tulee kolmikosta Nooa Marttila, Adrian Petruf ja Lauri Vanhanen. Liberona palloja nostaa ja puolustaa Peter Vuorinen. Joukkuetta Valmentaa Jussi Heino, asiaparinaan Inoslav Krnic.

Hannu Kalliojärvi: Joukkueen täytyy nyt itsensä tästä ”suosta” kaivaa. Kommunikointia pelin sisällä täytyy lisätä. Lähdetään haastamaa Hurrikaania ja katkaisemaan tappiokierrettä. Koko orkesterin täytyy suorittaa paremmin.

KyKy-Betset – Hurrikaani Loimaa 3.12. klo.17.00. Kyy York Areena, ottelu on Ruudun Viikon ottelu. Lähetys käynnistyy 16.45 selostajana Juhani Kukkasela.