Seuraa meitä somessa:

PerPo - Loimu

05.10.2022

PerPo lähtee haastamaan hyvässä vireessä olevaa Raision Loimua

Perungan Pojat yrittää haastaa tällä kertaa kotikentällään Raision Loimua. Raision Loimu on ollut todella vahvassa vireessä kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, kun se on kaatanut Varsinais-Suomen hegemoniaottelussa Turussa TUTO Volleyn 3-1 sekä Vantaa Ducksin heidän kotiavauksessaan puhtaasti 3-0. Raision Loimua onkin veikattu sarjan kärkipäähän, kun taas kotijoukkue Perungan Pojille on tarjottu ottelussa selkeästi haastajan viittaa.

PerPon kauden avaus oli vaihteleva, kun joukkue suuntasi Joensuuhun Karelian Hurmoksen vieraaksi. Karelian Hurmos voitti niukasti ottelun 3-2 ja yllättäen yksi piste karkasi heiltä lappilaisjoukkueelle. Perungan Pojilla sattui ottelun alkuun 1,5 erän mittainen musta hetki, kun passi- sekä hyökkäyspeli ei lähtenyt käyntiin millään. Pitkän erätauon jälkeen nähtiin joukkueen todellinen potentiaali, kun torjunta sekä vastaanottopeli oli huippuluokkaa ja hyökkäyspelikin alkoi toimia. Ottelu olisi hyvinkin voinut kääntyä myös vierasjoukkueelle.

- Me teemme kovasti töitä meidän alkuperäisen suunnitelman mukaan, analysoimme ja korjaamme virheet. Pyrimme tulemaan paremmaksi päivä päivältä., PerPon päävalmentaja Guntis Atars raottaa joukkueen suunnitelmia.

Raision Loimulla taas heidän huippuhankinta Joonas Jokela on osoittautunut tärkeäksi palaseksi ja mainittava on myös Sebastian Pozo Hernandez, joka on kunnostautunut pisteiden teon lomassa myös nostopuuhissa. Raision Loimun vastaanotto on ollut ensimmäisissä peleissä hyvää muutenkin. Loimu on tasainen joukkue monella osa-alueella.

PerPolta taas odotetaan Fredric Gustavssonin tehoja hakkurin paikalta. PerPolla on kuitenkin joukkueessa muitakin vaihtoehtoja ratkaisijoiksi etenkin keskariosaston vahva kaksikko Daniel Wetter-Alexander Berggren sekä yleispelaajaosasto Shurdhi-Järnvall akselilta.

Tämän ottelun jälkeen molemmilla joukkueilla on noin viikon mittainen ottelutauko, jolloin he palaavat tas tositoimiin 15.10. pyörähtävällä ottelukierroksella. Huomioitavaa tulevassa ottelussa on myös se, että se on Perungan Poikien tukikampanjaottelu. Kampanjaan osallistujat saivat lippuja otteluun tai pystyivät lahjoittamaan niitä eteenpäin junioreille ja vähävaraisille perheille. Lippuja otteluun onkin lahjoitettu paikalliselle RoKi Junioreille sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton vähävaraisille perheille.

PerPo - Raision Loimu ottelu 5.10. klo 18:00 Lapin Urheiluopistolla sekä lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Liput 15€ / 13€ (eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat)