Seuraa meitä somessa:

Savo Volley - Hurrikaani

27.11.2021

Liigalentis palaa Pieksämäelle lauantaiksi

Savo Volleyn vastustaja lauantaina 27.11. Pieksämäen Veturitalleilla pelattavassa ottelussa on Hurrikaani Loimaa. Vierailla on takanaan rankka marraskuu. Pieksämäen peli on joukkueen viides vieraspeli; sen lisäksi Hurrikaani on pelannut yhden pelin kotonaan. Vieraspelit tosin kaikki olivat Etelä-Suomessa, joten bussikilometrejä ei loimaalaisille kertynyt mahdottomia määriä.

Takavuosien kestomenestyjä Hurrikaani ei ole tällä kaudella ollut parhaimmassa vedossaan. Marraskuussa tappioita on tullut tähän mennessä kolme, voittoja kaksi.

Illan ottelun erikoiset olosuhteet saattavat vaikuttaa myös illan urheilulliseen antiin. Savo Volleyn pelaajista muutama on kokenut Veturitallien tunnelman jo ennakkoon; vastustajista ainoastaan Aleksi Kaatrasalo tietää, mihin on tulossa - hän oli mukana Savo Volleyn joukkueessa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen peli Veturitalleilla pelattiin joulukuussa 2018.

Savo Volleyllä on alla ehkä kauden ehjin vieraspeli. Keskiviikkona Akaa-Volley kaatui kotikentällään yllättävänkin selkeästi. Ennakkoasetelmissa kotijoukkue on Pieksämäellä hienoinen ennakkosuosikki, mutta Jussi Heinon suojatit verkon toisella puolella saattavat olla asiasta hyvinkin voimakkaasti eri mieltä.

Savo Volley pääsee kamppailuun täydellä miehistöllä.

Ottelu alkaa Veturitalleilla lauantaina 27. marraskuuta jo kello 15.