Seuraa meitä somessa:

Savo Volley - Kokkolan Tiikerit

03.12.2022

Savo Volley siirtää jälleen ajatukset kotimaisiin peleihin

Kokkolan Tiikerit kohdataan jo legendaksi muodostuneessa pelipaikassa Pieksämäen Veturitalleilla.

Lauantaina 3. joulukuuta savolainen lentopalloväki kokoontuu jälleen Pieksämäen Veturitalleille. Kokonaan muunlaiseen toimintaan tarkoitettu tila muutetaan lentopalloareenaksi, kun Mestaruusliigan ottelussa kohtaavat Savo Volley ja Kokkolan Tiikerit. Ottelu alkaa kello 17.

- Hienoihin puitteisiin päästään jälleen, vaikka pelialusta on pelaajille raaka, kun siinä taraflex on laitettu suoraan betonin päälle, kuvailee ristiriitaisia tunteitaan Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

- Hieno fiilis herättää varmasti pelaajatkin.

Kokkolan Tiikerit on sarjataulukossa tällä hetkellä viidentenä Savo Volleyn kanssa lähes identtisillä luvuilla. Tiikereillä on kolmen pisteen voittoja yksi enemmän, mikä pudottaa savolaiset kuudenneksi. Taulukon perusteella odotettavissa on siis tasainen taisto.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran; harjoitusottelussa syyskuussa Savo Volley oli parempi erin 3-1.

- Tiikerit pelaavat omanlaistaan lentopalloa, sanoo Tolvanen.

- Heiltä tulee paljon keskihyökkäyksiä, lyhyitä passeja. Siihen pitää vain pystyä sopeutumaan. Aiemmissa peleissä olemme onnistuneet siinä sekä hyvästi että huonosti.

- Joukkueessa on kuitenkin paljon uusia pelaajia, joten jää nähtäväksi, kuinka he ovat sisäistäneet valmentaja Mikko Keskisipilän ajatukset.

Savo Volley on keskellä otteluruuhkaa, mitä vielä lisäsi Finnish Teknikum Cupin puolivälieräottelu, mikä määrättiin pelattavaksi itsenäisyyspäivänä Lempäälässä Lempo Volleyta vastaan.

- Otteluruuhka näkyy, mutta siihen pitää sopeutua, puuskahtaa Tolvanen.

- Meillä olisi paljon korjattavaa pelissämme, mutta se on mahdotonta, kun aika menee palautumiseen ja valmistautumiseen.

- Pelaajille on raastavaa, kun on paljon pelejä, ja kun niissä on vielä tullut tappioitakin.

- Ei pitäisi liikaa sotkeutua tappioiden miettimiseen.