Seuraa meitä somessa:

Team Lakkapää - Loimu

18.01.2022

Team Lakkapää uudella ilmeellä Loimua vastaan

Team Lakkapää kohtaa tiistaina 18.1. Raision Loimun Lapin Urheiluopistolla kello 18.30 alkavassa lentopallon Mestaruusliigaottelussa. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Urkalla marraskuun lopussa ja tuolloin Loimu ryöväsi pisteet Raisioon erin 3-1. Lakkapää on aloittanut kauden ainakin jo kolmannen kerran ikään kuin alusta ja sama tapahtui viime lauantaina, jolloin se kohtasi koronakaranteenien ja lähes kuukauden pelitauon jälkeen Kokkolassa Tiikerit. Tuo ottelu oli virkistävä esitys Lakkapäältä, joka onnistui nipistämään kovalta kotijoukkueelta yhden sarjapisteen.

Tuota sarjapistettäkin tärkeämpi oli peli-ilme ja osin myös tulos. Joukkueen tiedetty potentiaali oli välillä hyvinkin esillä ja aiheutti Tiikereille enemmän päänvaivaa, mitä etukäteen odotettiin. Etenkin Miikka Lemolan tulo takaisin rosteriin on kullanarvoista ja samoin Leiner Aponzan tulo kesken pelin Bryton Coddin tilalle toi laajuutta ja tehoa joukkueen hyökkäyspeliin.

Joukkueen heikkous on edelleen aloitusten vastaanotto ja siihenkin tullee muutos tiistain ottelussa, sillä joukkueen uusi japanilaislibero Sho Takahashi pääsee vihdoin tositoimiin. Lakkapään rosteri on muuttunut ensimmäisestä sarjaottelusta paljon, mutta onneksi parempaan suuntaan. Joko nyt joukkue pääsee esittämään sellaisia otteita, mitä siltä kauden mittaan on ounasteltu, se nähdään tiistaina.

Raision Loimu puolestaan on se kanto Lakkapään kaskessa, joka saattaa aiheuttaa kotijoukkueelle sen ei niin paljon kaipaamia ongelmia. Ensimmäisen kohtaamisen voittivat Loimun yleispelaajat, mutta siihen tulee varmasti nyt muutos, kun sekä Lemola että Leiner Aponza ovat Lakkapään riveissä. Sen sijaan hakkuriosastolla Loimun Ali Fazli on osoittautunut olevan mies paikallaan ja yksi ottelun mielenkiintoinen taistelupari tulee olemaan Fazli vastaan Gustavsson. Loimu on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä ja menossa kovaa vauhtia mitalipeleihin – jos niitä nyt tullaan pelaamaan nykyisen koronapandemiatilanteen sekä sen tuomien rajoitusten takia.

Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, jota valitettavasti ei yleisö pääse paikan päälle näkemään, mutta Ruutu+ näyttää ottelun ja tutustu kolmella kameralla ja Jussi Korven selostamana. Pääsylipun sijaan otteluun voi käydä lunastamassa tukilipun osoitteesta www.nettilippu.fi.