Seuraa meitä somessa:

TUTO Volley - Savo Volley

02.12.2023

KUPITTAALLE VIERAITA SAVOSTA

Lauantai-illan pikkujoulutapahtumassa pelataan Mestaruusliigan ottelu TUTO Volley – Savo Volley

Joukkueet ovat kohdanneet jo kerran syksyn aikana ja sen pelin vei TUTO Volley vieraissa 3-1. Tulosta pidettiin yllätyksenä, mutta viidellä ulkomaalaisella pelaava joukkue on aloittanut kautensa hyvin alavireisesti. Ensimmäisessä pelissä vastaavasti TUTO Volley esiintyi koko joukkueena varsin mallikkaasti ja ansaitsi voiton. Tuon pelin jälkeen Savo Volley on saanut pelinsä kulkemaan paremmin, niin kuin sarjan ennakkosuosikin pitääkin. TUTO Volleyn viimeiset pelit ovat olleet nousujohteisia, mutta Kupittaalta on edelleen pistetili avaamatta.

Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin avata pistetili nyt Savoa vastaan, mutta varmasti ”Dole” Tolvasen johtaman joukkueen hampaankolossa on jonkin verran kitkerä maku ensimmäisen otteluhäviöstä!

Mielenkiintoinen asetelma, tiukka taistelu tiedossa!

Koska lentopallo on parasta paikan päällä, niin mars matkaan Kupittaalle lauantaina! Tutolaisittain mielenkiintoinen päivä alkaa jo klo 16.00 Rajupaja-areenalla. Ottelut järjestetään yhteistyössä TUTO Hockeyn kanssa niin, että halukkaat näkevät kummatkin koitokset samalla lipulla tai toisen joukkueen kausikortilla. TUTO Hockeyn vieraana Mestis-ottelussa on KOOVEE Tampereelta. Jääkiekko-ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 16.00. Tämä mahdollistaa illanvieton jatkamisen läheisessä palloiluhallissa.

TUTO Volley – Savo Volley
lauantaina 2.12. kello 18:30
Kupittaan palloiluhallissa