Seuraa meitä somessa:

Ajankohtaista

17.07.2024

JymyVolleyn keskitorjujakolmikko kasassa

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa pelaava JymyVolley täydentää joukkuettaan kolmannella keskitorjujalla. 190-senttinen Morgan Bossler tulee joukkueeseen Van Horne -nimisestä kaupungista Yhdysvaltojen Iowasta.

16.07.2024

Lentopallon Eurocupien arvonnat suoritettu

Lentopallon Eurocupien 2024-2025 arvonnat suoritettiin tiistaina. Suomesta mukana on neljä joukkuetta: Ford Levoranta Sastamala (VaLePa Sastamala) miesten CEV Cupissa, Akaa-Volley miesten Challenge Cupissa sekä LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo naisten Challenge Cupissa.

01.07.2024

Kattelus nousi JymyVolleyn kokoonpanoon

Lentopallon naisten mestaruusliigaa pelaava JymyVolley on nostanut seuran oman kasvatin, vasta 17-vuotiaan Emma Katteluksen joukkueen kokoonpanoon. Kattelus allekirjoitti seuran kanssa 1+1 -mallisen sopimuksen.

28.06.2024

Jukka Rajakangas: "Omistajuus vai omistautuminen"

Olen nyt muutaman viikon toiminut liigaseurojen edustajana Mestaruusliiga ry:n puheenjohtajan roolissa ja alku on ollut hyvinkin mielenkiintoista. Uudessa roolissa olen keskustellut sekä seurojen, että Liigan/Liiton edustajien kanssa, jotta päästään edelleen kehittämään yhdessä liigatoimintaa.

26.06.2024

Neljä suomalaisjoukkuetta lentopallon Eurokentille

Suomesta osallistuu tulevan kauden lentopallon Eurocupeihin neljä joukkuetta: miehistä pronssijoukkue VaLePa Sastamala Tampere (Ford Levoranta Sastamala) ja hopeajoukkue Akaa-Volley sekä naisista Suomen mestari Pölkky Kuusamo ja hopeajoukkue LP Kangasala.

19.06.2024

Noora Rasinperä mukaan JymyVolleyn tiimiin

Kuortaneella KuLePan riveissä lentopallouransa aloittanut Noora Rasinperä liittyy JymyVolleyn liigajoukkueeseen hakkuriksi. 21-vuotias Rasinperä tulee Nurmoon Vaasasta, missä hän on pelannut 1-sarjaa Kiiston riveissä.

18.06.2024

LP-Vampulan passarikaksikko valmiina tulevaan kauteen

Oman kylän kasvatin, viisivuotiaasta lähtien Vampulan Urheilijoiden eri ikäluokkien joukkueissa pelanneen ja sen jälkeen LP-Vampulan passarina esiintyneen Nanna Talvitien uralle on tiedossa seuraava kehitysaskel.

18.06.2024

Brewster Arctic Volleyn riveihin

Arctic Volley Rovaniemi ja yhdysvaltainen 24-vuotias passari Abby Brewster ovat tehneet 1-vuoden sopimuksen. 178-senttinen passari saapuu revontulten alle Volley Luzernin riveistä, jossa vietti puolikkaan kauden.

17.06.2024

Emmi Riikilä LP Viestin paitaan

LP Viesti vahvistuu 25-vuotiaalla yleispelaaja Emmi Riikilällä. Riikilä on ollut LP Viestin kiikarissa aiemminkin, mutta nyt kaikki osui sopimusneuvotteluissa kohdalleen.

17.06.2024

Harris Yhdysvalloista ja Jeger Orivedeltä LiigaPlokiin

Yhdysvaltalainen, 23-vuotias Jayde Harris vahvistaa pihtiputaalaisseuran yleispelaajaosastoa. North Texasin yliopistossa pelannut 180-senttinen Harris tuo joukkueeseen vastaanottovarmuutta ja mionipuolista hyökkäysosaamista.

Lisää uutisia