Seuraa meitä somessa:

Hämeenlinna - Helsinki Volley

04.12.2021

Lentopallokerho saa Parolassa vastaansa Helsinki Volleyn – Koronapassi käytössä tapahtumassa

Hämeenlinnan Lentopallokerho pelaa viikon toisen ottelunsa lauantaina, kun se saa kotiotteluunsa vastaansa Helsinki Volleyn. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Hattulan kunnassa Parolassa Juteinikeskuksen salissa, eikä ottelusta ole tarjolla tällä kertaa tv-lähetystä.

Kanta-Hämeen kiristyneistä koronarajoituksista johtuen otteluun sisäänpääsy edellyttää myös koronapassia.

Hämeenlinnan Lentopallokerho–Helsinki Volley lauantaina 4. joulukuuta kello 16 Juteinikeskuksessa Parolassa.

Lentopallokerho selvitti maanantaina ottelun LiigaPlokia vastaan erin 3–1 ja lähtee lauantaina ennakkosuosikkina helsinkiläisiä vastaan. Helsinki Volley ei vielä tällä kaudella avannut pistetiliään ja on voittanut pelaamissaan otteluissa kaksi erää.

– Helsinki lähtee varmastikin jokaiseen otteluun lähtökohtaisesti niin, että se saisi ensimmäisen voittonsa. Meille peli on taas enemmänkin sellainen, että yritämme ottaa taas joukkueena steppejä eteenpäin ja keskitymme omaan peliimme, arvelee Lentopallokerhon libero Emilia Joensalo.

Helsinki Volley on Lentopallokerhon tavoin vaihtanut tällä kaudella valmentajaa, kun joukkueen päävalmentajana aloittanut Dirk Sauermann jäi sivuun ja hänen tilalleen tuli Ismo Tuominen.

– Ei heidän peliinsä ole tullut selkeitä uusia linjauksia. Edellisen kerran, kun pelasimme Helsinkiä vastaan, oli meilläkin eri valmentaja, jolla on ollut erilainen tapa valmistautua peliin. Siinä mielessä edessä on tosi erilainen ottelu, Joensalo sanoo.

Ottelun pelaaminen Parolassa tuo lauantai-iltapäivään oman mausteensa. Lentopallokerho on päässyt harjoittelemaan ottelusalissa muutaman kerran ennen lauantaita.

– Totta kai se on aina erilaista. Siellä on varmasti tiiviimpi ja läheisempi tunnelma, koska yleisö on vähän lähempänä. Pelillisesti vaikuttava asia on toki se, että katto on vähän matalammalla. Puolustukset kimpoilevat helpommin kattoon. Luulen, että Juteinikeskukseen saadaan aikaan kyllä hyvä henki, Joensalo miettii.