Seuraa meitä somessa:

Helsinki Volley - Puijo-Wolley

28.11.2021

Helsinkiläisten haasteen kohteena sunnuntaina savolaiset

Helsinki Volley haastaa Töölön kisahallissa sunnuntaina 28.11.2021 klo 17:00 Puijo Wolleyn Kuopiosta. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran Kuopiossa. Tällöin Puijo Wolley voitti 3-0. Puijo Wolley on sarjataulukossa sijalla 9. ja Helsinki Volley sijalla 11.

Kotijoukkue on tähän mennessä hävinnyt kaikki ottelunsa Lentopallon Mestaruusliigassa. On kuitenkin vain ajan kysymys, milloin Helsinki Volley ottaa ensimmäisen otteluvoittonsa. Helsinkiläisten otteet ovat koko alkukauden ajan koventuneet ja peliin on tullut päättäväisyyttä.

Puijo Wolleyllä on takanaan kaksi peräkkäistä voittoa. Kuopiolaisten rivit ovat hiljattain vahvistuneet uudella passarilla, mutta joukkueen nettisivujen mukaan kanadalainen Courtney Baker ei vielä sunnuntaina ole pelaavassa kokoonpanossa.

Helsinki Volleyn päävalmentaja Ismo Tuominen: ”Olemme nyt päässeet hyvään vauhtiin joukkueen kanssa. Takana on hyvä peli vieraissa LiigaPlokia vastaan. Tappiosta huolimatta tytöt näyttivät siinä rohkeaa hyökkäyspeliä. Lisäksi meillä on ehjä treeniviikko alla. Nämä lupaavat hyvää sunnuntaille. Pyritään tekemään kaikki mahdollinen Puijo Wolleytä vastaan.”

Naisten Lentopallon Mestaruusliigan ottelu Helsinki Volley – Puijo Wolley 28.11.2021 klo 17:00 Töölön kisahallissa. Tervetuloa Helsinki Volleyn kotiotteluun! Liput ovelta ja ennakkoon myös osoitteesta lippu.fi.