Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki - Nurmon Jymy

18.11.2017

LiigaPloki kohtaa Nurmon Viitasaarella!

LiigaPloki (5 voittoa – 4 tappiota 15 sarjapistettä) pelaa lauantain kotiottelunsa Viitasaari Areenalla. Vastassa on sille alkukaudesta vaikeaksi vastustajaksi osoittautunut sarjanousija Nurmon Jymy (4 voittoa - 5 tappiota 13 sarjapistettä). Joukkueiden ensimmäisen liigakohtaamisen lokakuun alussa Nurmossa voitti kotijoukkue suoraan 3-0. Suomen cupin ottelu päättyi myös Nurmossa kotijoukkueen 3-1 voittoon.

Näistä lähtöasetelmista LiigaPloki lähtee hakemaan revanssia. Haparoivan kauden alun jälkeen pihtiputaalaisseura on viimeisissä liigapeleissään ollut nousukuntoinen. Se on voittanut kuudesta viime pelistään viisi. Nurmon Jymy on hävinnyt neljä viimeistä peliään, mutta joukkueen vaarallisuudesta kertoo kärkiseura HPK:n pakottaminen viisieräiseen taistoon.

Nurmolaisten peli perustuu slovakialaisen yleispelaaja Alexandra Vajdovan ja norjalaisen hakkuri Julie Mikaelsenin hyökkäystehoihin. Myös Vajdovan kova hyppysyöttö on tehnyt tuhojaan. LiigaPlokissa viime kaudella pelannut passari Julia Niemi on osoittanut olevansa yksi parhaista kotimaisista passareista. Kun siihen lisätään liigan torjuntatilaston kärkinimi, keskari Karoliina Friberg, kasassa on alkukauden yllätysjoukkue.

LiigaPlokin mainiolla passarilla Suzanne Hornerilla on käytössään hyvät hyökkääjät. Nette Tuominen on pelannut vahvasti ja toisella yleispelaajan tontilla Alex Reid on viime peleissä esittänyt hyviä otteita. Kun siihen lisätään korkealta ja kovaa lyövät hakkuri Canace Finley ja keskari Meredith Hardy, kotijoukkue hakee varmasti revanssia täydellä tarmolla.
Viitasaarella on siis odotettavissa todella kiihkeä ja molemmille joukkueille tärkeä ottelu.