Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala - LiigaPloki

12.02.2024

Kangasala hakemaan revanssia Plokista

Vajaa kolme viikkoa sitten farmipelaajien täydentämä Kangasala koki 1-3 tappion Pihtiputaalla. Ottelun jälkeiset voitontanssit pihtiputaalaisten päässä näyttivät vapautuneilta viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevalta joukkueelta. Ottelun jälkeen Ploki on pelannut kaksi sarjapeliä kotonaan, häviten ArVolle ja Pölkylle, molemmille 1-3 lukemin.

Kotijoukkue sen sijaan voitti OrPon vieraissa 3-1 ja pelasi tiukan ja hyvälaatuisen pelin Suomen Cupin finaaliturnauksen välierässä, häviten sen 2-3 sittemmin Cup-kannua nostaneelle Puijolle. Erityisesti ottelun toinen erä antoi lupauksia loukkaantumis- ja sairastumishuolista kärsineeltä LP:ltä.
Ottelu on merkityksellinen molemmille joukkueille. Kangasala taistelee runkosarjan toisesta sijasta Puijon ja LP Viestin kanssa. Plokin vastukset taistelussa viimeisistä playoff paikoista ovat Hämeenlinna, ArVo ja OrPo. Ottelusta jaettavat pisteet ovat todella tärkeitä joukkueille ja odotettavissa on varmasti tiukka taistelu.

Joukkueiden aloituskokoonpanot herättävät kysymysmerkkejä. Kangasalan kuusikko on vaihtunut lähes kaikissa vuodenvaihteen jälkeisissä peleissä. Päävalmentaja Keräsellä ei ole todellakaan ollut helppoa miettiä iskukykyisintä seitsikkoa. Pihtiputaan kolleega Hakan Can Turan teki myös mielenkiintoisen kokeilun ottelussa Pölkkyä vastaan. Yleispelaajana pelannut Emma Ellis pelasi nyt hakkurin paikalla tehden mukavat 27 pistettä. Pihtiputaalla Kangasalan joukkuetta taas kuritti isoimmalla kädellä Oona Rasinperä.

Saavatko kotijoukkueen torjunta-puolustus Oonan sekä Emman kuriin? Kuka on kotijoukkueen piste-kuningatar? Haastavatko Penttilä ja Sairiala Joensalon Pro-libero mittelössä? Näihin kysymyksiin saat vastauksen maanantaina Kangasalan Pitkäjärven koululla tai Ruutu+ palvelussa