Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala - LP Viesti

24.10.2020

Härkäviikon päätöskamppailu - LP Viesti on mieluinen vastustaja Kangasalla

LP Kangasala on aloittanut Mestaruusliiga-kautensa ryminällä. Kulunut viikko on pitänyt sisällään matkan Kuusamoon, Rovaniemelle ja Hämeenlinnaan. Härkäviikko saa päätöksen lauantaina kun Pitkäjärven koululle saapuu kestomenestyjä sarja kolmonen LP Viesti Salosta.

Nousukuntoinen LP Viesti koki ison menetyksen torstaina pelatussa ottelussa, kun Saloon paluun tehnyt maajoukkue-yleispelaaja Noora Kosonen loukkasi nilkkaansa ottelun alussa Pihtiputaan LiigaPlokia vastaan. Kososen saappaat kentällä täytti Ylöjärveltä lentopallo-oppinsa saanut Linnea Kuusela, joka solmi kauden alussa 3 vuoden sopimuksen yhdessä LP Viestin kanssa.

Kanadalaista keskipelaaja-passari kaksikkoa ei olla vielä kokoonpanossa nähty. Mielenkiintoinen joukkue saadaan Pitkäjärvelle vieraaksi. Miten vaikuttaa henkisen johtajan Noora Kososen loukkaantuminen LP Viestin peliesitykseen ja jatkaako keskipelaaja Anna Czakan vaikuttavia suorituksiaan verkolla?

Seuraa näitä pelaajia:

LP Viesti: Anna Czakan.
Keskipelaaja Czakan on joukkueensa kirkkaimpia tähtiä, yhdessä Noora Kososen kanssa. Taidokkaasti torjuva keskipelaaja on jo 7 otteluun kerännyt 20 torjuntaa.

LP Kangasala: Tiiamari Sievänen.
Kautensa upeasti aloittanut Tintti on osoittanut kuuluvansa tälläkin kaudella Mestaruusliigan eliittiin. Vastaanotto on noussut passarille yli 50% teholla, ollen sarjan paras tulos. Viime kaudella ProLibero-palkinnon napannut Sievänen on johtava pelaaja LP Kangasalan takakentällä.

LP Kangasala päättää härkäviikon sisuuntuneena Hämeenlinnassa kärsityn 3-2 tappion jälkeen. LP Viesti on aina mieluinen vastustaja kotisalissa, joten tähän on joukkue ehtinyt latautua huolella.

LP Kangasalan ottelutapahtumat ovat keränneet kiitosta. Turvallisuus on tärkeä asia meille kaikille, jotta urheilu ja urheiluviihde saadaan jatkumaan kauden loppuun saakka! Teemme parhaamme, jotta tapahtumat ovat samalla turvallisia meille kaikille, mutta mahdollisimman viihdyttäviä. Noudata ohjeistuksia yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.