Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - JymyVolley

18.02.2024


Uudistunut JymyVolley LP-Vampulan haasteena

LP-Vampula Huittinen ja JymyVolley Seinäjoelta ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa, ja kumpikin ottelu on päättynyt Vampulan 3–0 voittoon. Joulukuun ottelun jälkeen Jymyssä on valmennusvastuu vaihtunut, kun kokenut valmentaja Jukka Tuovinen otti vuoden alussa ohjat käsiinsä. Pelaajaksi ovat palanneet yleispelaaja Riikka Valkonen ja liberon paidassa viime ottelut pelannut Emmi Riikilä. Riikilä on palannut liigakentille tauon jälkeen, jota ennen hän pelasi LP Kangasalan ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon joukkueissa yleispelaajana.

Mikään helppo iltapuhde ei ole Vampulalle luvassa. Vaikka Jymy on liigan hännillä, pistemäärä ei kerro koko totuutta joukkueen tämänhetkisestä taistelutahdosta. Arctic Volleylta joukkue nappasi täydet kolme pistettä, mutta pisteitä on tippunut Jymylle muun muassa Pölkky Kuusamolta ja viimeksi LP Kangasalalta.

Jymyn hakkuri Jada Burse paukuttaa palloja lattiaan hyvällä teholla ja on 345 pisteellään liigan pistetilastossa viidentenä. Tilaston kärjessä on tammikuun tähdistöön valittu LP-Vampulan Cheyenne Jones 394 pisteellä.

Helpolla ei tule Vampulakaan vieraitaan päästämään. LP Vampulalla on edellisistä otteluista kolmen pisteen voitot liigaa aiemmin dominoineista LP Viestistä ja Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Joukkueelle tuli ylimääräinen tauko otteluihin, kun keskiviikon kotiottelu LiigaPlokia vastaan jouduttiin siirtämään helmikuun lopulle Plokin useiden pelaajien sairastumisten vuoksi.

LP-Vampula kamppailee edelleen kotiedusta puolivälieriin. PuijoWolley on viiden pisteen päässä, mutta se on pelannut kaksi ottelua Vampulaa enemmän.

Ottelu pelataan Huittisissa Tahto Areenalla sunnuntaina 18. helmikuuta kello 17. Se on katsottavissa suorana myös Ruutu+-kanavalla.