Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - Nurmon Jymy

21.10.2017

Viime kauden päätteeksi Pieksämäen liigaluvan menettämisen myötä mestaruusliigaan noussut ykkössarjan voittaja, Nurmon Jymy on osoittanut, että he ovat liigassa tosissaan. Voitot heti kauden alussa osoitti sen selkeästi.
Jymyn ensimmäinen peli myös vahvisti sen, että hankinnat ovat varsin onnistuneet. Julie Mikaelsen palkittiin parhaana ja Alexandra Vajdova sekä Karoliina Friberg olivat Jymyn parhaimmistoa. Nurmolaiset tulevat Huittisiin taatusti pisteiden saalistusajatukset mielessään.

Kotijoukkueella LP-Vampula Huittisilla kausi alkoi hienosti, kun ryöstöretki Liigaplokin kotisalissa tuotti mieluisan voiton. Sen jälkeen seuraavassa pelissä Kangasalla joukkue ei päässyt tasolleen. Kaksi edellistä liigaottelua ovat olleet varsin vahvoja finaaliehdokkaita vastaan, eikä Vampulan nuorella joukkueella pistetilin karttumiseen ole heitä vastaan ollut todellisia mahdollisuuksia.

Kohtaaminen on joukkueiden liigatason ensimmäinen ja molemmilla on varmasti kova halu ottelu voittaa. Pelikirjat on taatusti tehty huolella ja vastustajan vahvuudet ja heikkoudet tarkoin selvitetty. Syöttö/vastaanottopeli tullee olemaan varsin vahvassa roolissa lauantain kamppailussa, jossa vain voittaja voi olla tyytyväinen.