Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - Puijo Wolley

16.01.2022

LP-Vampula kohtaa toistamiseen Puijo Wolleyn Huittisissa

LP-Vampula Huittinen saa sunnuntaina 16.1.2022 klo 17 pelattavaan otteluun vieraakseen Puijo Wolleyn Kuopiosta. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kerran tällä kaudella Tahto Areenalla, jolloin kotijoukkue vei voiton erin 3–1.

Puijo Wolley on takonut viime otteluissaan ahkerasti pisteitä, sillä joukkue on voittanut kotipelejään oikein urakalla. Jukka Lehtosen luotsaama joukkue on voittanut seitsemästä kotipelistään kuusi. Ainoa tappio on tullut Kuusamon Pölkylle. Puijo on noussut liigassa viidenneksi 32 pisteellä. Se on pelannut 21 ottelua. LP-Vampula on kahdeksantena 24 pisteellä. Kotijoukkue on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin vierasjoukkue.

Viimeisistä pudotuspelipaikoista käydään tiukkaa taistelua sijoilla 5–9. Hämeenlinnalla on 29 pistettä, LiigaPlokilla piste enemmän kuin Vampulalla ja JymyVolley hengittää Vampulan niskaan yhden pisteen päässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.
Puijo Wolley on pelannut edellisen ottelunsa loppiaisena Kuopiossa LiigaPlokia vastaan. Siitä Puijo nappasi 3–1 voiton. LP-Vampula pelasi keskiviikkona tiukan vieraspelin Oriveden Ponnistusta vastaan. Yksi piste heltisi kotiin tuomisina tiukan väännön jälkeen.

LP-Vampulan kokoonpanosta puuttui tuolloin lievästä venähdyksestä kärsinyt amerikkalaislaituri Cassidy Baird. Toivottavasti hän on pelikunnossa jo sunnuntaina.

Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta seuran selostettuna omana tuotantona.