Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - Puijo Wolley

04.12.2022

Luvassa tiukkaa vääntöä Tahto Areenalla

Joulukuun ottelut käynnistää LP-Vampulan osalta kohtaaminen liigakakkosena olevan Puijo Wolleyn kanssa Tahto Areenalla Huittisissa sunnuntaina 4. 12. klo 17.

Puijo on koko alkukauden ollut kovassa iskussa, sillä heti alussa se voitti neljä ensimmäistä otteluaan, mutta seuraavana vastassa oli Pölkky Kuusamossa, jolta ei kuopiolaisille herunut kuin yksi piste. Sen jälkeen Puijo napsi voitot Hämeenlinnasta, Kangasalasta, Salon Viestistä ja Oriveden Ponnistuksesta.

Viime viikonlopun pohjoisen kierros oli Puijolle haastava. Pölkky oli jälleen kolmen sarjapisteen verran vahvempi ja Rovaniemeltäkin kertyi vain yksi sarjapiste, kun jo kaksi erää tappiolla ollut Arctic Volley heräsi taisteluun ja voitti kolme seuraavaa erää.

LP-Vampulan synkän alkukauden jälkeen kertyi joukkueelle jo positiivisempia kokemuksia, kun lokakuun puolivälin jälkeen Vampula otti kotihallissa kauden ensimmäisen voittonsa. Vastassa oli JymyVolley, jolta heltisi ensimmäinen sarjapiste. Sen jälkeen ArVo hävisi Huittisissa kolmen pisteen veroisesti. Sen jälkeen LP-Vampula on napsinut kaksi sarjapistettä Hämeenlinnalta ja LiigaPlokilta ja yhden Viestiltä. Tiukan pelirupeaman voittoisa kausi päättyi viime sunnuntaina Orivedellä kolmen pisteen tappioon.
Nyt Huittisissa vastakkain olevien joukkueiden edellinen kohtaaminen oli Puijon heiniä Kuopiossa. Kummallakin on tappiolliset ottelut takana, joten voitto kiinnostaa taatusti kumpaakin joukkuetta. Kuopiolaiset poikkeavat vielä matkalla Orivedelle, jossa he kohtaavat OrPon lauantaina.

Puijo Wolleyn Ella Autere johtaa marraskuun jälkeen liigan torjuntatilastoa 47 pisteellä eli hänelle on kertynyt enemmän kuin yksi torjunta erää kohti. LP-Vampulalla taas on ässätilaston ykkönen Teija Vuorenmaa. Hän on nakuttanut jo 27 ässää.
”Antaas kattoo”, mimmosta lentopalloviihdettä on tulossa!