Seuraa meitä somessa:

LP-Vampula - Puijo Wolley, pronssiottelu 2

10.04.2024

 

Pronssimitalien koti ratkeaa keskiviikkona Huittisissa

LP-Vampulan historiallisen hieno sijoitus Mestaruusliigan runkosarjassa antoi sille kotiedun puolivälieriin, joka omalta osaltaan auttoi OrPon voittamiseen siinä vaiheessa. Välierävaiheessa LP Kangasala jouduttiin toteamaan voittajaksi ja sitä myötä kausi päätetään pronssikamppailuun Pölkky Kuusamolle välierissä taipuneen Puijo Wolleyn kanssa.

Koska pronssit ratkaistaan siten, että ensin pelataan kaksi normaalia ottelua ja mikäli sarja on niiden jälkeen tasan, niin heti toisen pelin jälkeen voittaja ratkaistaan ns. kultaisella erällä 25:een pisteeseen.
Tuo runkosarjassa saavutettu Puijoa parempi sijoitus mahdollisti sen, että ensimmäinen koitos oli vieraspelinä ja ratkaisu saadaan taistella kotiyleisön edessä. Puijo otti voiton kotonaan sunnuntaina ja se tarkoittaa sitä, että mikäli Vampulan joukkue haluaa jalometallia kaulaansa ripustettavan, on sen ensin voitettava ottelu ja sen jälkeen vielä kultainen erä. Jännittävä ja tunteikas Huittisten Yrittäjien isännöimä lentopalloilta tiedossa keskiviikkona 10.4.klo 18.30 alkaen.

Lippuja myydään jo ennakkoon LP-Vampulan toimistolla tiistaina 9.4. Klo 18–20. Nappaa liput täältä ennakkoon niin vältyt lipunmyynnin ruuhkilta. Lippuja voi myös varata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tiedotus@lp-vampula.fi