Seuraa meitä somessa:

OrPo - JymyVolley

28.01.2023

Kolmas kerta JymyVolleyn kanssa

OrPo-Jymy Volley, la 28.01.2022 klo 17:00 Oriveden liikuntahalli

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Ensimmäinen meni Orivedellä viiteen erään ja 2-3 nurmolaisille. OrPo puolestaan voitti Nurmossa seuraavan tiukan ottelun 1-3, jossa mentiin jatkopalloille.

Nyt mitataan, kumpi on parempi. Tällä kaudella on ollut turha ennakoida tai ennustaa sarjataulukon mukaan otteluiden lopputuloksia. Sarjassa on nähty, että kuka vain voi voittaa kenet vain. OrPo on nyt sarjataulukossa viidentenä ja Jymy Volley viimeisenä, mutta voitto on pelattava ja ansaittava, ottaa sen kumpi tahansa.

- Ottelusta tulee jännittävä! Jymy on joukkue, joka ei koskaan anna periksi ja tarvitsemme pisteitä, että pysymme neljän joukossa. Ottelusta tulee hyvä. Uskon, että Jymy tulee lujaa päälle ja meidän on pystyttävä pelaamaan paremmin kuin he. Olemme kotisalissa. Tarvitsemme paljon yleisöä ja kannustusta -totesi OrPon päävalmentaja Andrea Carasi ennakkotunnelmia.

Nyt Orivedellä onkin mainio tilaisuus tulla otteluun. Oriveden kaupunki on otteluisäntänä ja yhteistyösopimuksessa OrPon kanssa on sovittu, että orivesiläisillä on vapaa pääsy tähän otteluun.

Tervetuloa liikuntahallin hyvään tunnelmaan ja seuraamaan varmasti jännittävää ottelua sekä kannustamaan oman kylän OrPo voittoon! Lentopallo on aina parasta paikan päällä.